Vyšel nový trailer pro Silent Hill 2 Remake. Bohužel pořád bez data vydání
i Zdroj: Bloober Team
Silent Hill 2 Novinka Vyšel nový trailer pro Silent Hill 2 Remake. Bohužel pořád bez data vydání

Vyšel nový trailer pro Silent Hill 2 Remake. Bohužel pořád bez data vydání

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1. 2. 2024 09:00

Společnost Sony ukázala nový trailer pro velmi očekávaný Silent Hill 2 Remake. Bohužel jsme se stále nedozvěděli datum vydání. Nový gameplay ukazuje, jak hra vypadá.

Reklama

Po měsících spekulací a úniků se konečně objevil očekávaný remake Silent Hill 2 od Bloober Teamu. Silent Hill 2 byl ukázán během středeční prezentace State of Play, bohužel však bez data vydání.

Blooper Team poprvé oznámil, že remake Silent Hill 2 chystá na rok 2022. Po svém oznámení Blooper Team potvrdil, že zatímco hratelnost bude aktualizována, vývojový tým neprovádí žádné změny v příběhu.

“Soustředíme se na navrácení výrazné, niterné atmosféry v modernizovaném Silent Hillu 2,” uvedla v lednu 2023 v rozhovoru pro Dread XP marketingová ředitelka Blooper Team Anna Jasinska.

Po tomto oznámení Silent Hill 2 z velké části zmizel z dohledu veřejnosti, což vedlo ke zděšení fanoušků. Bloober Team však uvedl, že se zaměřuje na masový trh, a zároveň vyvrátil tvrzení, že remake bude obsahovat příběh o původu Pyramid Heada.

Podle původního plánu by hra měla vyjít ještě tento rok, ale zatím to není jisté, protože datum vydání je stále neznámé. Hra by měla vyjít na PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama