Vyšel první opravný patch pro PC verzi The Last of Us Part 1
i Zdroj: Sony PlayStation
The Last of Us Part 1 Novinka Vyšel první opravný patch pro PC verzi The Last of Us Part 1

Vyšel první opravný patch pro PC verzi The Last of Us Part 1

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 3. 2023 21:01

PlayStation vydal první patch, který měl za úkol opravit několik hlášených chyb v The Last of Us Part 1 (PC), spousty jich ale ještě zbývá. Podívejte například na bugy, které sdílejí hráči.

Reklama

Vydání dlouho očekávaného PC portu The Last of Us Part 1 nedopadlo pro PlayStation vůbec dobře. Prakticky pár hodin po vydání hry, zaplavily Steam většinou negativní recenze, hráči si stěžovali na spousty chyb, “katastrofickou” optimalizaci, padání hry a nekonečně stahování shaderů (někdo čekal i hodiny!). 

Naughty Dog všechny možné stížnosti hráčů samozřejmě zaregistrovalo, a vydalo první patch. Ten opravil například padání hry, a údajně vyřešil problém, kdy si hráči stěžovali na dokonce samovolné restartování PC. Navíc jsme se dočkali oficiálního seznamu chyb, na které se zaměří další aktualizace. 

  • Extrémně dlouhé načítání shaderů
  • Optimalizace hry
  • Velký nápor na RAM

Kdy by měl další patch vyjít není v tuto chvíli jasné, nicméně stále nedoporučujeme hru zakoupit, pokud tedy vlastníte slabší sestavy. Ukázalo se, že hráči, kteří vlastní procesory Intel Core i9 a grafické karty RTX 20XX a výše, nemají prakticky žádné problémy.

Níže už zaznamenané bugy přímo od hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama