Vyšla onlinovka Return to Moria ze světa Pána prstenů. Jak dopadla?
i Zdroj: Free Range Games
LOTR: Return to Moria Novinka Vyšla onlinovka Return to Moria ze světa Pána prstenů. Jak dopadla?

Vyšla onlinovka Return to Moria ze světa Pána prstenů. Jak dopadla?

David Vondráček

David Vondráček

28. 10. 2023 08:00

Na celkem nedávnou hru Gluma, bychom nejraději zapomněli. Není proto divu, že na Return to Moria, která vyšla 24.října, se hráči dívali poněkud skepticky.

Reklama

Přesto dopadl tenhle kooperační survival lépe, než se očekávalo. Ve většině recenzí dostává hra solidních 7 / 10. Například na serveru Metacritic nebo Gamereactoru. Na druhou stranu, takové IGN hru ocenil známkou 4 / 10.

Hráči si zejména pochvalují dobré zpracování survival prvků i kooperace. Hra má i celkový nádech světa Pána prstenů. Samotná Moria je pak rozlehlá a plná výzev. I grafika je velmi slušná.

Na druhou stranu, hráči kritizují zejména umělou inteligenci nepřátel, která je prý téměř neexistující. Souboje nejsou nic moc a hra se potýká s bugy. Na spoustu věcí si navíc musíte přijít sami. Někteří by ocenili i nějakou hudbu do pozadí. Return to Moria se tak jeví jako dobrá hra pro partu přátel. Přesto, že má svoje neduhy, jedná se o novinku a její autoři se snad pokusí zmíněné nedostatky co nejdříve odstranit. Uvidíme, jak dlouho se tahle hra udrží mezi hráči. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama