Vystačíte si s průměrnou PC sestavou: The Rogue Prince of Persia zveřejnilo HW nároky
i Zdroj: Ubisoft
The Rogue Prince of Persia Novinka Vystačíte si s průměrnou PC sestavou: The Rogue Prince of Persia zveřejnilo HW nároky

Vystačíte si s průměrnou PC sestavou: The Rogue Prince of Persia zveřejnilo HW nároky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2024 09:00

Již za pár dnů se hráči dočkají další hry ze světa Prince of Persia. V předběžném přístupu dorazí adventura The Rogue Prince of Persia od studia Evil Empire.

Reklama

Po lednové plošinovce Prince of Persia: The Lost Crown dorazí v rámci několika dnů další, tentokrát za ní však nestojí vývojářský tým Ubisoftu, ale francouzský tým Evil Empire, který se v minulosti postaral o několik komerčně úspěšných adventur. 

Ručně kreslená 2,5D fantasy plošinovka The Rogue Prince of Persia dorazí v předběžném přístupu již 14. května 2024 a my už nyní můžeme nahlédnout na její hardwarové nároky. Ty pravděpodobně nikoho nepřekvapí - hráči si vystačí s průměrnou herní sestavou.

Minimální požadavky

Windows 10 (64 bit)
Intel Core i5-4460 3.2 GHz / AMD Ryzen 3 1200 3.2 GHz
NVIDIA GeForce GTX 950 / AMD RX 5500 XT
DirectX 11.0
8 GB RAM
5 GB volného místa na HDD

Zažijte rychlou, náročnou, ale přístupnou roguelite, při které ovládáte akrobatické pohyby a bezproblémově přecházíte mezi skákáním po platformách a bojem. Najděte nové zbraně, vybavte se předměty s speciálními efekty a vylepšujte je, abyste vytvořili vlastní herní styl. Objevujte nové postavy, informace a lokace, zatímco se snažíte najít způsob, jak zachránit Persii před invazí Hunů a stát se hrdinou, jakým jste vždy chtěli být.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama