Vývoj Metal Gear Solid Delta: Snake Eater prý vzniká na Unreal Engine 5. Znamená to konec Fox Engine?
i Zdroj: Konami
MGS 3: Remake Novinka Vývoj Metal Gear Solid Delta: Snake Eater prý vzniká na Unreal Engine 5. Znamená to konec Fox Engine?

Vývoj Metal Gear Solid Delta: Snake Eater prý vzniká na Unreal Engine 5. Znamená to konec Fox Engine?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 10. 2023 20:00

Přejde série Metal Gear Solid na Unreal Engine 5? Podle jednoho z účastníků konference Unreal Fest 23, mohlo internímu Fox Engine od Konami odzvonit. Připravovaný Metal Gear Solid Delta: Snake Eater již prý pojede na Unreal Engine 5.

Reklama

Konami připravuje remake parádní akce Metal Gear Solid 3 (nově pod názvem Metal Gear Solid Delta: Snake Eater). To už víme od května letošního roku, avšak bez jakýchkoliv podrobností. Nyní se však objevil první střípek, přechází hra na nový engine? Prakticky všechny hry od Konami dodnes využívaly interní Fox Engine. Na tom jela celá série Metal Gear Solid, včetně dalších značek, jako Pro Evolution Soccer nebo Metal Gear Survive.

S informací přišel jeden z uživatelů na Redditu pod přezdívkou @Tough-Original1766. Ten tvrdí, že se účastnil akce Unreal Fest 23, která se konala v New Orleans. Přímo od vývojářů se pak měl dozvědět, že chystané Metal Gear Solid Delta: Snake Eater vzniká na Unreal Engine 5. Otázkou je, proč Konami dál nevyužívá svůj Fox. Že by došlo na jeho stáří a ve studiu nebyl by nikdo, kdo by jej inovoval? Celou pravdu se dozvíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama