Vývoj VR verze GTA: San Andreas byl pozastaven, hrozí zrušení projektu
i Zdroj: Rockstar Games
GTA: San Andreas Novinka Vývoj VR verze GTA: San Andreas byl pozastaven, hrozí zrušení projektu

Vývoj VR verze GTA: San Andreas byl pozastaven, hrozí zrušení projektu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

GTA: San Andreas je legendou, kterou mnozí z nás několikrát prošli. Chystaný VR remake ale už není jistotou, společnost Meta pozastavila vývoj.

Reklama

Fanoušci série Grand Theft Auto v současné době jistě vyhlížejí pomalu, ale jistě blížící se GTA 6, které však dorazí za zhruba rok. Nějakou dobu se ale připravuje ještě jeden zajímavý projekt z dílen Rockstaru, o kterém neuslyšíte poprvé.

Společnost Meta a její herní divize nějakou dobu připravuje remake Grand Theft Auto: San Andreas určený pro VR. Ten byl oznámený již v roce 2021 během v tu dobu ještě probíhajícím Facebook Connect s tím, že GTA: San Andreas VR vyjde exkluzivně na Meta Quest 2 - zdali tato platforma stále platí, není jisté.

A dnes ani není jisté, zdali se tohoto ambiciózního projektu někdy dočkáme. Společnost Meta před několika hodinami oficiálně oznámila, že se vývoj pozastavil a prioritou jsou jiné projekty. Vyjádření níže.

GTA: San Andreas je pozastaveno na neurčito, zatímco se oba [Meta i Rockstar Games: pozn. redakce] soustředíme na jiné projekty. Těšíme se na budoucí spolupráci s našimi přáteli z Rockstaru.

Obbe Vermeij vzpomíná na vývoj GTA: San Andreas, co tvůrcům dělalo problémy?
i Zdroj: Rockstar Games

Obbe Vermeij vzpomíná na vývoj GTA: San Andreas, co tvůrcům dělalo problémy?

Bývalý ředitel Rockstar North zavzpomínal také na některé části vývoje legendárního Grand Theft Auto: San Andreas.…

GTA: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas je jednou z nejznámějších her z dílny Rockstar Games, původně vydaná v roce 2004. Hráči v ní zaujmou roli Carla "CJ" Johnsona, který se vrací do fiktivního města Los Santos, aby zde bojoval o kontrolu nad gangy, pomstil smrt své matky a získal zpět svou starou slávu. Hra je známá svým rozsáhlým otevřeným světem, rozmanitými misemi a výraznou atmosférou 90. let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama