Vývojáři It Takes Two by mohli oznámit svoji novou hru na Gamescomu
i Zdroj: Hazelight Studios
It Takes Two Novinka Vývojáři It Takes Two by mohli oznámit svoji novou hru na Gamescomu

Vývojáři It Takes Two by mohli oznámit svoji novou hru na Gamescomu

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

30. 6. 2024 14:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 4

It Takes Two už vyšlo před třemi lety a odneslo si dokonce ocenění za nejlepší hru roku 2021. Vývojáři teď nastínili, že bychom se mohli dočkat nové hry.

Reklama

Ať už jste si zničili přátelství u A Way Out, nebo čekali, až partnerka přeskáče tu jednu pasáž v It Takes Two, popřípadě ve smutnějším případě máte na vašem počítači nebo konzoli nedohraný save, připravte se na novou kooperativní hru od studia Hazelight.

Nic zatím oficiálně oznámeno nebylo, ale účet X vývojářů je poslední dobou aktivnější než obvykle. Nedávno vyvolal bouři příspěvek, ve kterém ředitel studia Josef Fares a moderátor Geoff Keighley sdíleli fotografii z Hazelight studia s tím, že tento rok bude skvělý. Slušně přeloženo.

Samozřejmě, Geoff Keighley je moderátorem mnoha našich oblíbených herních akcí a není žádným tajemstvím, že sem tam navštíví studia, aby mu ukázali, na čem vlastně pracují. S Gamescomem, který se koná tento srpen a který Geoff také moderuje, můžeme s jistotou říci, že Josef Fares se svým týmem připravuje pro nás další kooperativní dobrodružství.

A co vy? Hráli jste A Way Out nebo It Takes Two?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama