Novinka War Thunder Mobile vyšlo v plné verzi

War Thunder Mobile vyšlo v plné verzi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 8. 2023 09:30

Fanoušci válečných her, máme pro vás skvělé zprávy. V plné verzi konečně přichází mobilní hra War Thunder Mobile. Stahovat ji můžete už nyní ve verzích iOS a Android. A pokud si pospíšíte, autoři hry ze studia Gaijin vás odmění dárkem.

Reklama

Po letech testování vyšla v plné verzi mobilní hra War Thunder Mobile od studia Gaijin Entertainment. Stahovat tak bez omezení mohou všichni majitelé systémů Android a iOS. Pokud preferujete stažení přímo APK, tak na oficiálních stránkách hry.

V budoucnu bude hra pravidelně dostávat nový obsah - jak ten, který znají hráči War Thunderu na PC a konzolích, tak ten, který se objeví nejdříve ve War Thunder Mobile. Oba projekty byly vyvíjeny nezávisle na sobě, ale týmy, které za nimi stojí, sdílejí své zkušenosti s kolegy, společně rozšiřují univerzum War Thunderu a poskytují fanouškům vojenské techniky vše, co potřebují k online bojům kdykoli a kdekoli.

Na oslavu vydání hry dostanou všichni uživatelé, kteří se do War Thunder Mobile přihlásí do 29. srpna, jako dárek americký torpédoborec USS Nicholas a tankovou četu francouzských obrněných vozidel v jedinečných kamuflážích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama