Warner Bros. potvrzuje cenu a datum vydání balíčku Fatalit pro Mortal Kombat 1
i Zdroj: NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Warner Bros. potvrzuje cenu a datum vydání balíčku Fatalit pro Mortal Kombat 1

Warner Bros. potvrzuje cenu a datum vydání balíčku Fatalit pro Mortal Kombat 1

Richard Šimáček

Richard Šimáček

15. 11. 2023 17:00

Na pozadí probíhající kontroverze kolem zpeněžených fatalit hry Mortal Kombat 1 potvrdila společnost Warner Bros. Games cenu a datum vydání balíčku Seasonal Fatality Bundle.

Reklama

Společnost Warner Bros. Games potvrdila, že sezónní balíček bude stát 1 200 dračích krystalů a vyjde 17. listopadu. V současné době lze Dragon Krystals - prémiovou měnu hry Mortal Kombat 1 - zakoupit pouze za reálné peníze. Nejlevnější a nejvýhodnější variantou za 1 200 dračích krystalů je balíček s 1 250 dračími krystaly, který stojí 9,99 dolaru (cca 226 Kč).

Níže se můžete podívat na novou Fatalitu, která je součástí balíčku a kterou odhalil dataminer.

Oznámená cena balíčku je podstatně nižší než 30 dolarů, o kterých někteří fanoušci Mortal Kombat 1 spekulovali, že by mohly stát. Číslo částečně vychází z toho, že Halloweenská fatalita z Mortal Kombat 1 stojí 1 200 dračích krystalů jako samostatná verze. Společnost Warner Bros. Games v poslední době v reakci na kritiku monetizace ustupuje a nabízí hráčům, kteří si zakoupili Halloween Fatality za 10 dolarů, přístup k celému sezónnímu balíčku zdarma.

I přes nižší než očekávanou cenu je balíček stále dražší než populární DLC postava Omni-Man, která stojí 7,99 dolaru. Omni-Man také přichází se dvěma vlastními unikátními Fatalitami. Zatímco prémiové Fatality z Mortal Kombat 1 jsou mezi fanoušky kontroverzní, Mortal Kombat 1 sklidil kritiku také za špatně vytvořený port pro Switch, který obsahuje různé chyby a další problémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama