Watch Dogs dostane vlastní film, jednu z hlavních rolí obsadí Sophie Wildeová
i Zdroj: Ubisoft
Filmy a seriály Novinka Watch Dogs dostane vlastní film, jednu z hlavních rolí obsadí Sophie Wildeová

Watch Dogs dostane vlastní film, jednu z hlavních rolí obsadí Sophie Wildeová

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2024 14:00

Oblíbená městská akce Watch Dogs se dočká vlastní filmové adaptace. Jednu z hlavních postav obsadí oblíbená herečka Sophie Wildeová, kterou můžeme znát například u filmu Talk To Me.

Reklama

Zatímco fanoušci netrpělivě čekají na blížící se filmy BioShock, Borderlands a seriál Fallout, také se pomalu připravuje celovečerní snímek ze světa Watch Dogs. Zatím máme jen málo informací; film se nebude inspirovat žádným konkrétním příběhem z videoher. Těšit se můžeme na různé lokace a několik hlavních postav (hackerů). Zdá se, že jednu z hlavních rolí ztvární herečka Sophie Wildeová, známá například z hororu Talk To Me. Příběh sice nečerpá ze hry přímo, ale očekáváme přestřelky s policií a dalšími nepřátelskými hackery, kteří se snaží ovládnout městský systém ctOS.

Ubisoft měl zrušit připravovaný battle-royale ze světa Watch Dogs
i Zdroj: Spite.cz

Ubisoft měl zrušit připravovaný battle-royale ze světa Watch Dogs

Jedním ze zrušených mnoha her, měl být i chystaný battle-royale ze světa Watch Dogs, v článku podrobnosti.

6. 2. 2023 10:19

Co je Watch Dogs

Watch Dogs je série počítačových her, která kombinuje prvky akčního dobrodružství s otevřeným světem a hackováním. Hráči se dostávají do role hackera, který využívá své schopnosti k manipulaci s elektronickými systémy, aby prosazoval spravedlnost a dosáhl svých cílů. Série se odehrává v moderním městském prostředí, kde se hráči mohou pohybovat volně a plnit různé mise a úkoly. Jde o velmi originální sérii se kterou přišel francouzský vydavatel Ubisoft už v roce 2013. V současné době jsou venku tři díly a nic nenasvědčuje tomu, že bychom se v brzké době dočkali pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama