WB Games zrušilo několik připravovaných projektů LEGO
i Zdroj: Spite.cz
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka WB Games zrušilo několik připravovaných projektů LEGO

WB Games zrušilo několik připravovaných projektů LEGO

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 3. 2023 20:46

Warner Bros Games mělo zrušit několik připravovaných projektů LEGO, údajně tím šetří na více rozpočtové hry.

Reklama

Nintendo Life přišlo s informací, že společnost Warner Bros Games měla zrušit několik připravovaných projektů LEGO, na kterých pracovali ve studiu TT Games. Konkrétně se má jednat o " Project Marley " nebo-li LEGO: Disney. To mělo obsahovat několik světů a Disney postav, jako například Kniha Džunglí, Toy Story, Piráti z Karibiku, Medvídek Pú nebo Frozen. Celý projekt byl postavený jako "jeden svět", kde hlavním cílem byla záchrana těchto světů.

Další zrušenou hrou byl "Project Cosmic ", nebo-li LEGO: Guardians of the Galaxy. Ve vývoji byl údajně necelé dva roky. Stejný osud pak potkal " Project Rainbow Road", akční střílečku, ve které se měli objevit postavy z Warner Bros, v tomto případě nemělo jít o LEGO hru. 

A bohužel, dojít mělo i na ukončení vývoje mobilní verze LEGO: Worlds. To původně vyšlo v předběžném přístupu už v roce 2015 ve verzi PC, hra chtěla nabídnout naprostý sandboxový svět. 

A vlastně proč došlo ke zrušení těchto několika projektů? Pro Warner Bros Games je prý prioritou hra LEGO: Harry Potter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama