We Harvest Shadows je zajímavý zemědělský horor od jediného vývojáře
i Zdroj: volně k užití/ David Wehle
Novinka We Harvest Shadows je zajímavý zemědělský horor od jediného vývojáře

We Harvest Shadows je zajímavý zemědělský horor od jediného vývojáře

David Vondráček

David Vondráček

We Harvest Shadows je zajímavá indie hororovka od jediného vývojáře, Davida Wehleho. Ten na letošním Gamescomu ukázal trailer, ve kterém farmaříte, ale zároveň se budete i bát.

Reklama

We Harvest Shadows vypadá vážně dobře na to, že jde o práci jediného člověka. Jedná se o hru, která je napůl příběhovým hororem a napůl simulací farmaření. Hráči se vžijí do role Garetta, těžkého introverta, který se rozhodne opustit společnost, protože je přesvědčen, že svět je lepší bez něj. Odejme z města na opuštěnou farmu, kde plánuje strávit zbytek svých dní. Tady se věnuje pěstování a farmaření a zpočátku se mu daří dobře. Ale samá práce a žádná zábava si brzy začne vybírat svou daň. Blázní, nebo tam venku skutečně číhá zlo?

Sám David Wehle popisuje hru jako pomalý horor z první osoby, který slibuje hutnou a tísnivou atmosféru. Nebudou zde žádné laciné lekačky ani survival prvky. Hra nabídne kilometry čtvereční farmy i přilehlé divočiny k objevování, a Wehle chce, aby nás při farmaření a vyprávění příběhu nic nerušilo. We Harvest Shadows se zdá být svým způsobem relaxační, ale zároveň zneklidňující.

„Farmářská hororová alegorie z pohledu první osoby. Staňte se samotářem, postavte si farmu a přežijte osamělé noci." Tento skromný popis se o hře píše na Steamu. Samotná hra bude k dispozici pouze na PC a bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama