World of Warcraft dostal battle-royale režim Plunderstorm
i Zdroj: Blizzard Entertainment
WoW Novinka World of Warcraft dostal battle-royale režim Plunderstorm

World of Warcraft dostal battle-royale režim Plunderstorm

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 3. 2024 12:00

Právě se stalo něco, co by asi nikdo nečekal: Studio Blizzard přidalo do legendárního World of Warcraft režim battle-royale. Co od nového módu Plunderstorm očekávat?

Reklama
Reklama

Když Blizzard v minulém roce oznámil přípravy velkého updatu, nikdo pravděpodobně nečekal, co všechno s ním dorazí. Kromě pirátské tematiky se hráči překvapivě dočkali spuštění battle-royalu. Ten dnes stále patří mezi nejpopulárnější režimy vůbec, viz například jedny z nejhranějších her současnosti jako PUBG, Call of Duty: Warzone, Apex Legends nebo Fortnite. 

Zpět ale k updatu Plunderstorm. Celkem 60 hráčů se náhodně objeví v oblasti Arathi s pirátskou tematikou, kde hráči dostanou pistoli. Cíl je asi všem už jasný, sbírat další důležité vybavení a přežít jako jediný. Chybět samozřejmě nebude využití oblíbených kouzel a kouzelných předmětů.

Plunderstorm je bohužel jen dočasným eventem, zapojit se však mohou všichni předplatitelé. Každopádně jde jistě o příjemnou změnu a zaplnění mezery, než Blizzard vydá další z velkých datadisků. Kdy režim skončí v tuto chvíli nevíme, každopádně doporučujeme vyzkoušet co nejdříve, ohlasy hráčů velmi pozitivní.

World of Warcraft

World of Warcraft je masivně multiplayerová online hra (MMORPG), která se odehrává v fantasy světě Azerothu. Hráči si zde vytvářejí postavy a prozkoumávají rozsáhlý otevřený svět plný dobrodružství, soubojů s monstry, PvP soubojů, a spolupráce s ostatními hráči v rámci různých herních aktivit. V současné době je k dispozici spousta dodatečných DLC, navíc se tvůrci netají tím, že by rádi “WoWko” podporovali klidně dalších 10 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama