Worms Armageddon slaví 25. narozeniny. S červíky se počítá i do budoucna
i Zdroj: Team17 Digital Ltd.
Novinka Worms Armageddon slaví 25. narozeniny. S červíky se počítá i do budoucna

Worms Armageddon slaví 25. narozeniny. S červíky se počítá i do budoucna

David Vondráček

David Vondráček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam Xbox Xbox One

Worms Armageddon od známého studia Team17 Digital jsou s námi už neuvěřitelných 25 let. Od roku 1995 je hrála celá řada hráčů a je až s podivem, že hra neztratila svůj lesk.

Reklama

Worms se dodnes těší velké popularitě, i když je někdy těžké se vyznat v tom, který díl zrovna hrajeme, protože Worms nemají číslování jednotlivých dílů. Paradoxní ale je, že posun mezi těmito díly je jen minimální, a pokud jste hráli jeden, hráli jste všechny. Worms ani nijak neublížil neúspěšný pokus přejít na třetí rozměr.

Nejlepším dílem Worms je podle většiny fanoušků právě Worms Armageddon. Tento díl nedávno oslavil 25. narozeniny. Studio Team17 na červíky nezapomnělo a k této příležitosti chystá hru znovu vydat ve speciální narozeninové edici. Půjde tedy o remaster tohoto oblíbeného dílu. 

Čeká nás vylepšení grafiky na dnes běžná rozlišení, možnost získávání trofejí nebo podpora gamepadů. Kromě PC vyjde Worms Armageddon také na všechny konzole, včetně Nintenda. Kromě toho přibude do hry i jakési muzeum, ve kterém si budeme moci prohlédnout nepoužité grafické návrhy nebo vzpomínky vývojářů.

To ale není vše. Worms se dočkají i své vlastní deskovky. Že je o ni zájem, dokládá i to, že na Kickstarteru stačilo pouhých třináct minut k tomu, aby se hra zaplatila. Už v září se tedy dočkáme jak remasteru Worms Armageddon, tak jejich deskovky, a to se vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama