Wreckfest 2 oficiálně představeno, nabídne bezkonkurenční destrukci
i Zdroj: THQ Nordic
Wreckfest 2 Novinka Wreckfest 2 oficiálně představeno, nabídne bezkonkurenční destrukci

Wreckfest 2 oficiálně představeno, nabídne bezkonkurenční destrukci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydavatelství THQ Nordic představilo Wreckfest 2. Hra má nabídnout bezkonkurenční destrukci vozů, vylepšený herní engine, lepší grafiku a další možnosti.

Reklama

Společnost THQ Nordic během večerní konference oficiálně a hlavně nečekaně oznámila destrukční závody Wreckfest 2. I o druhý díl se postará zkušené vývojářské studio Bugbear. Každopádně už dle prvních slov tvůrců, bychom se měli dočkat bezkonkurenční destrukce vozidel, kdy je až 2x více propracovanější než v případě prvního dílu z roku 2018.

Tvůrci lákají na možnosti sestavení vlastního vozu, přičemž jej budeme moct nasdílet ostatním hráčům online. Wreckfest 2 je nabitý možnostmi upgradu a přizpůsobení. Ať už se připravujete na další demoliční derby s vyztuženými nárazníky, ochrannými kryty, bočními protektory a mnoha dalšími, nebo připravujete své auto na závody s výkony motoru, jako jsou vzduchové filtry, vačkové hřídele nebo palivové systémy.

Wreckfest 2

Vzrušující závodní akce bez pravidel s definitivními momenty, které se jednou za život dají dosáhnout pouze pomocí skutečné fyzikální simulace. Staňte se svědky šílených bojů z krku na krk na vysokorychlostních okruzích, čelte totálnímu destrukčnímu šílenství na bláznivých hřištích s křižovatkami a protijedoucím provozem nebo se vydejte na demoliční dominanci v derby arénách.

Wreckfest 2 prozatím nemá stanovené datum vydání, letos bychom hru ale rozhodně už neočekávali. Pokračování vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama