Xbox a Activision složili nové herní studio Elsewhere Entertainment
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Xbox a Activision složili nové herní studio Elsewhere Entertainment

Xbox a Activision složili nové herní studio Elsewhere Entertainment

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2024 11:00

Představujeme vám nové herní studio Elsewhere Entertainment, které se skládá z veteránů, kteří dříve pracovali na obrovských značkách jako The Last of Us, The Witcher nebo Cyberpunk.

Reklama

Společnost Microsoft Xbox a Activision společně oznámily, že složily nové herní studio. Jmenuje se Elsewhere Entertainment a jeho úkolem bude přinést zajímavé a originální AAA tituly. Studio sídlí jen kousek od nás, konkrétně v Polsku ve městě Varšava. Nutno také samozřejmě zmínit, na čem vývojáři z Elsewhere dříve pracovali. Oficiální blog Activisionu tvrdí, že se zde najdou veteráni, kteří mají zkušenosti s hrami jako The Last of Us, Uncharted, The Witcher, Cyberpunk, Destiny, Tom Clancy’s The Division nebo Far Cry.

Oznámení přichází jen pár dnů poté, co Microsoft uzavřel hned čtyři známá herní studia, zmínit však musíme především Tango Gameworks, které stálo například za hrami jako Ghostwire: Tokyo, nebo studio Arkane Austin, které se podepsalo třeba pod Prey nebo Redfall. Je velmi pravděpodobné, že hry, které vzniknou pod tímto studiem, budou exkluzivní pro Xbox a PC. Upřímně, bude vemi zajímavé sledovat, jak si studio povede. Něco podobného zkoušel Microsoft se studiem The Initiative, které se též skládá z veteránů herního průmyslu, jejich výsledky ale příliš přesvědčivé nejsou, první společné hře Perfect Dark se údajně moc nedaří.

Xbox a Activision složili nové herní studio Elsewhere Entertainment
i Zdroj: Activision
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama