Xbox naplánoval konferenci Developer Direct, konečně uvidíme Indiana Jonese
i Zdroj: MachineGames
Novinka Xbox naplánoval konferenci Developer Direct, konečně uvidíme Indiana Jonese

Xbox naplánoval konferenci Developer Direct, konečně uvidíme Indiana Jonese

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 1. 2024 17:30

Po téměř přesně dvou letech od oznámení projektu Indiana Jones bychom mohli vidět nový trailer a podrobnosti. Hra se objeví během konference Xbox Developer Direct.

Reklama

Rok 2024 sotva odstartoval a už tu máme první oznámenou konferenci. Nepůjde o nic velkého, nicméně i tak se máme na co těšit. Již ve čtvrtek 18. ledna ve 21:00 našeho času dojde na první letošní Xbox Developer Direct. Xbox dokonce předčasně prozradil, co očekávat, a minimálně jeden z těchto titulů vidět rozhodně chcete.

Dámy a pánové, MachineGames ukáže svůj projekt Indiana Jones! Není v tuto chvíli jasné, zdali půjde pouze o povídání, teaser nebo velké odhalení, nicméně během asi hodinové akce určitě bude.

Developer Direct

Kromě Jonese se můžeme 100 procentně těšit také na velkou RPG hru Avowed od Obsidianu, Hellblade 2 od Ninja Theory nebo historickou strategii Ara: History Untold od Oxide Games. To ale nebude vše, hned ve 22:00 svou prezentaci odstartuje studio ZeniMax, které představí další část ke stále oblíbenému The Elder Scrolls: Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama