Xbox prý na The Game Awards 2023 vybalí "velké oznámení"
i Zdroj: The Game Awards
Novinka Xbox prý na The Game Awards 2023 vybalí "velké oznámení"

Xbox prý na The Game Awards 2023 vybalí "velké oznámení"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 11. 2023 12:00

Xbox dorazí na The Game Awards 2023 a údajně zde představí novou, velkou hru. Ihned se samozřejmě rozjely spekulace: O co by mohlo jít? Co třeba projekt Indiana Jones?

Reklama

Jak jsme informovali už před několika dny, velké a letos poslední herní show The Game Awards 2023 se zúčastní také gigant Microsoft se svou herní divizí Xbox. Otázkou pak byl jejich plán - přijde nějaké oznámení? Nebo snad odhalení již oznámené hry, nebo uvidíme jen gameplay očekávaných titulů? S největší pravděpodobností dojde na vše. 

Colteastwood na sociální síti X informoval, že Xbox přijde s velkým oznámením - odkazuje na newsletter. Hráči se prý mají těšit na velkou hru využívající Unreal Engine 5. Xbox naposledy podobným teaserem lákal na TGA, když představoval nové konzole Xbox Series X/S.

Nyní samozřejmě nezbývá, než spekulovat. Ve vývoji toho může mít Xbox hodně, nicméně většina studií své hry již oznámila a stále na nich pracují, výjimkou by pak mohlo být MachineGames, které by zde mohlo oznámit a představit projekt Indiana Jones. Stejně tak Kojima Productions, kde má vznikat exkluzivní horor Overdose.

The Game Awards 2023 odstartuje 8. prosince v 1:30 ráno našeho času. My celou akci budeme sledovat. V případě, že vy v tuto dobu ne (nepřekvapivě), budete tu mít ráno shrnutí toho nejlepšího, co se na akci událo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama