Xbox prý nechtěl další odklad Redfall, hry se chtěl rychle zbavit. Arkane má pracovat na jiné ambiciózní hře
i Zdroj: Arkane Austin Studio
Redfall Novinka Xbox prý nechtěl další odklad Redfall, hry se chtěl rychle zbavit. Arkane má pracovat na jiné ambiciózní hře

Xbox prý nechtěl další odklad Redfall, hry se chtěl rychle zbavit. Arkane má pracovat na jiné ambiciózní hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 5. 2023 06:29

"Microsoft chtěl Redfall vydat za každou cenu, hře nikdy nevěřil", tvrdí důvěryhodný zdroj na Twitteru.

Reklama

Twitterem koluje velmi zajímavé vyjádření. Podle uživatele @GyoJvfr, který má mít velmi dobré vztahy s vývojářským týmem Arkane Lyon, tvrdí, že “Microsoft nikdy hře Redfall nevěřil”. Ačkoliv zprávě nejde věřit na 100 procent, něco nám říká, že na tom přeci jen něco bude, Redfall je nedotažené a potřebovalo by mnohem více času, nicméně “Microsoft dle Gyo Jvfr chtěl hru co nejdříve vydat” a mít volné vývojáře pro jiný, velký a ambiciózní titul.

Je dost pravděpodobné, že o Redfall už příliš neuslyšíme, což je na jednu stranu škoda, během oznámení jsme doufali, že i menší studio Arkane Austin dokáže přinést kvalitní open-world titul. Redfall si v recenzích vykoledoval v průměru velmi slabých 6.2 / 10, na detaily se mrkněte zde.

Jen připomeňme, lidé si často pletou vývojáře a hru Redfall (Arkane Austin) připisují tvůrcům Dishonored a Deathloop, rádi bychom doplili, že za těmito hrami stojí Arkane Lyon.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama