Zack Snyder řekl, že by měl zájem o režírování Fortnite filmu
i Zdroj: Epic Games
Filmy a seriály Novinka Zack Snyder řekl, že by měl zájem o režírování Fortnite filmu

Zack Snyder řekl, že by měl zájem o režírování Fortnite filmu

Richard Šimáček

Richard Šimáček

20. 12. 2023 09:00

Režisér Zack Snyder je již dlouho známý tím, že má rád Fortnite. Nyní ale potvrdil, že by tuto hru rád převedl i do filmové podoby. Řekl také, že se na hře stal závislý.

Reklama

Web Etalk se Snydera nedávno zeptal, zda by někdy uvažoval o spojení své vášně pro filmovou tvorbu s láskou k videohrám a přenesl Fortnite na velké plátno, na což odpověděl: „Samozřejmě.“ Režisér, který natočil film Rebel Moon, se podělil o své nadšení ze hry a jejího úžasného světa.

Snyder se o svou lásku k Fortnite podělil při rozhovoru na veletrhu Gamescom 2023 na začátku tohoto roku. Přiznal, že při hraní battle royale od společnosti Epic propadl „závislosti“, ale pomohla mu vytvořit si několik preferencí, jako je jeho oblíbený herní skin (Mr. Meeseeks) a oblíbený herní režim (No Build).

Snyder vybral tři hry jako potenciálně nejlepší filmové adaptace. Mezi nimi byly hry Halo, Gears of War a jeho třetí volbou byl Fortnite. Paramount+ vydal v loňském roce seriál Halo a Netflix již oznámil, že pracuje na filmu Gears of War. Takže z jeho top trojky zbývá už jen Fortnite, na kterém současně nikdo nepracuje. Uvidíme, zda se v budoucnu dočkáme i filmu nebo seriálu o Fortnite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama