Zakladatel Rockstar Games chystá open-world hru z pohledu třetí osoby
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Zakladatel Rockstar Games chystá open-world hru z pohledu třetí osoby

Zakladatel Rockstar Games chystá open-world hru z pohledu třetí osoby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 5. 2024 12:30

Připravuje Dan Houser a jeho nové vývojářské studio Absurd Ventures konkurenci pro Grand Theft Auto? Podle inzerátů to tak vypadá, dle popisku už nikoliv.

Reklama

Dan Houser byl jedním z těch, kteří založili společnost Rockstar Games, která dnes stojí za úspěšnými a pravděpodobně nejlepšími hrami vůbec. Zmínit musíme především Grand Theft Auto nebo Red Dead Redemption. Nicméně již je to nějaký ten rok, co Dan opustil R* a založil vlastní herní studio pod názvem Absurd Ventures.

Zakladatel Rockstar Games oznámil dva projekty, nové GTA ale nečekejte
i Zdroj: Spite.cz ©

Zakladatel Rockstar Games oznámil dva projekty, nové GTA ale nečekejte

Když Dan Houser oznámil založení vlastního studia, mnohé možná napadlo, "bude nové GTA?" Pravděpodobně nebude, ve studiu…

30. 11. 2023 11:30

Absurd Ventures má v současné době ve vývoji minimálně dvojici projektů. O té poprvé Dan promluvil v listopadu 2023, kdy zmínilA Better Paradise” a “American Caper”. Podrobnosti o jeho projektech bychom se měli dozvědět v průběhu letošního roku, jak bylo slíbeno. Nicméně trochu předčasně se dozvídáme, že minimálně jedna z výše uvedených her nabídne otevřený svět a pohled z třetí osoby. Prozradily to oficiální inzeráty na stránkách studia.

Již jen tento krátký popis by možná některým stačil k tomu, aby si pod ním představili konkurenci pro Grand Theft Auto. Nám však něco říká, že to tak úplně nebude. Základní popisek hry: 

American Caper se soustředí na dvě normální, těžce zasažené americké rodiny ve světě zkorumpovaného byznysu, politiky a zločinu.

Doslova si po tomto popisku nedokážu představit konkurenci pro GTA. Ale uvidíme, jistě se jedná o další velkou AAA hru, která už jen díky Houserovi má potenciál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama