Zakladatel Rockstar Games chystá open-world hru z pohledu třetí osoby
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Zakladatel Rockstar Games chystá open-world hru z pohledu třetí osoby

Zakladatel Rockstar Games chystá open-world hru z pohledu třetí osoby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Připravuje Dan Houser a jeho nové vývojářské studio Absurd Ventures konkurenci pro Grand Theft Auto? Podle inzerátů to tak vypadá, dle popisku už nikoliv.

Reklama

Dan Houser byl jedním z těch, kteří založili společnost Rockstar Games, která dnes stojí za úspěšnými a pravděpodobně nejlepšími hrami vůbec. Zmínit musíme především Grand Theft Auto nebo Red Dead Redemption. Nicméně již je to nějaký ten rok, co Dan opustil R* a založil vlastní herní studio pod názvem Absurd Ventures.

Zakladatel Rockstar Games oznámil dva projekty, nové GTA ale nečekejte
i Zdroj: Spite.cz ©

Zakladatel Rockstar Games oznámil dva projekty, nové GTA ale nečekejte

Když Dan Houser oznámil založení vlastního studia, mnohé možná napadlo, "bude nové GTA?" Pravděpodobně nebude, ve studiu…

Absurd Ventures má v současné době ve vývoji minimálně dvojici projektů. O té poprvé Dan promluvil v listopadu 2023, kdy zmínilA Better Paradise” a “American Caper”. Podrobnosti o jeho projektech bychom se měli dozvědět v průběhu letošního roku, jak bylo slíbeno. Nicméně trochu předčasně se dozvídáme, že minimálně jedna z výše uvedených her nabídne otevřený svět a pohled z třetí osoby. Prozradily to oficiální inzeráty na stránkách studia.

Již jen tento krátký popis by možná některým stačil k tomu, aby si pod ním představili konkurenci pro Grand Theft Auto. Nám však něco říká, že to tak úplně nebude. Základní popisek hry: 

American Caper se soustředí na dvě normální, těžce zasažené americké rodiny ve světě zkorumpovaného byznysu, politiky a zločinu.

Doslova si po tomto popisku nedokážu představit konkurenci pro GTA. Ale uvidíme, jistě se jedná o další velkou AAA hru, která už jen díky Houserovi má potenciál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama