Zařízení Cronus Zen už k PlayStation 5 nepřipojíte, Sony jej blokuje
i Zdroj: Genesis
Novinka Zařízení Cronus Zen už k PlayStation 5 nepřipojíte, Sony jej blokuje

Zařízení Cronus Zen už k PlayStation 5 nepřipojíte, Sony jej blokuje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 2. 2024 15:00

Výrobek Cronus Zen od společnosti Genesis je braný jako "cheatování". Hráčům například ve Fortnite hrozí trvalý ban, na konzoli PlayStation jej již vůbec nepřipojíte.

Reklama

V dnešní době si ke svému zařízení připojíte kdejaké příslušenství. Například ke konzoli máte dokonce na výběr klávesnici, myš nebo několik druhů různých ovladačů od výrobců třetích stran - přesto samozřejmě Sony doporučuje využívat oficiálních výrobků.

Jedna z posledních aktualizací pro konzole PlayStation 5 přinesla jedno zajímavé omezení. Hráči, kteří aktivně využívali zařízení Cronus Zen, dohráli. Produkt od společnosti Genesis totiž není jen tak obyčejným a zajímavým doplňkem. Díky jeho možnostem, s ním mohou i konzoloví hráči velmi jednoduše podvádět ve střílečkách.

Díky bohatému nastavení si totiž v případě například FPS her (stříleček z pohledu první osoby), hráči mohli snadno vypnout recoil, navíc střílení působí jako kdybyste měli zapnutý “aimbot”. Při hledání dalších informací ohledně Cronus Zen jsme přišli na další zajímavost. Produkt, který výrobce nazývá “emulátorem”, již blokuje také Microsoft. Epic Games za něj dokonce může permanentně banovat, a to v případě, že jej využíváte ve Fortnite. Samotný výrobce si omezení velmi dobře uvědomuje a na oficiálních stránkách uvedl, že aktuálně nemají přesný termín, kdy Sony a další, jejich “služby” povolí. A pokud vám hrozí permanentní zabanování v hrách, tak jej určitě nedoporučujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama