Zastavte nacisty v právě oznámeném Sniper Elite: Resistance
i Zdroj: Rebellion
SE: Resistance Novinka Zastavte nacisty v právě oznámeném Sniper Elite: Resistance

Zastavte nacisty v právě oznámeném Sniper Elite: Resistance

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Sniper Elite: Resistance bude dalším dílem do známé série od britského studia Rebellion. Nejnovější díl nás vezme do Francie, kde se pokusíme zastavit hrozbu jménem Wunderwaffe.

Reklama

Britské studio Rebellion světu představilo další díl do série Sniper Elite. Ten nás i tentokrát vezme do Francie, kde se hráči pokusí zažehnat velkou hrozbu. Nacisté se chystají vytáhnout zákeřné eso jménem Wunderwaffe - něco tak mocného, ​​že to nacistům zaručuje vyhrát válku. Ve spolupráci s francouzským odbojem musí být tento smrtící přírůstek do říšského arzenálu odstraněn, dodali tvůrci.

Jestliže se ptáte na novinky co se týče mechanismů atd., nečekávejte nic nového, Sniper Elite: Resistance půjde ve stopách posledního dílu z roku 2022. Graficky vypadá totožně a znovu si chce zakládat především na tom, co zde vždycky fungovalo - rentgenové snímky zabití. 

Sniper Elite: Resistance

Objevujte jedinečné propagační plakáty během hlavní kampaně a vžijte se do role bojovníka francouzského odboje v zcela nových misích s názvem Propaganda. V těchto scénářích budete muset nepozorovaně postupovat, likvidovat nepřátele a plnit časově náročné úkoly, abyste přispěli k ukončení nacistické okupace.” Stojí v oficiálním popisku.

Sniper Elite: Resistance vyjde v roce 2025 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One, navíc bude ihned součástí Xbox Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama