Ženský fotbalový tým Slavia Praha bude jediným českým zástupcem v EA Sports FC 24
i Zdroj: SK Slavia Praha
Novinka Ženský fotbalový tým Slavia Praha bude jediným českým zástupcem v EA Sports FC 24

Ženský fotbalový tým Slavia Praha bude jediným českým zástupcem v EA Sports FC 24

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 9. 2023 16:30

Ženy jsou součástí série FIFA (nově EA Sports FC) už několik let a jejich podpora ze strany EA se každým ročníkem zvyšuje. Tentokrát mezi ženami uvidíme i jednoho českého zástupce, SK Slavia Praha!

Reklama

Ženské týmy jsou součástí série FIFA již několik let a každým ročníkem je studio EA Sports podporuje stále více, což mimochodem dokázalo nedávnou aktualizací, která se zaměřila především na muslimské hráčky. Skvělou zprávou pak je, že mezi ženskými týmy nebude chybět jeden důležitý zástupce. Oficiální web fotbalové SK Slavia Praha právě oznámil, že ženský tým uvidíme jako jediný z České republiky v EA Sports FC 24.

Že jsme součástí hry, je naprostá pecka, máme z toho obrovskou radost. Jako malá holka jsem si ve hře tvořila vlastního hráče, nyní to bude splněný dětský sen, že mohu hrát sama za sebe. V kabině to určitě ocení hráčky, jako je třeba Martina Šurnovská, která je na FIFU největší expert, ale určitě se jich tam najde víc. Těšíme se až si na nějakém soustředění, nebo výjezdu zpestříme program turnajem,“ těší se až si zahraje kapitánka ženského týmu Diana Bartovičová.

V následujících dnech dojde na představení jejich karet a statistik, které připravuje EA Sports.

První odhalená karta Slavia Praha

Chybět ve hře samozřejmě nebude ani “A” tým mužů, což osobně dokázal útočník Slavia van Buren. Na YouTube odhalil kartu se svými statistikami, kde ve výsledku dosáhl hodnocení 73.

EA Sports FC 24 a zbrusu nová éra fotbalového simulátoru od Electronic Arts vyjde 29. září 2023 na PC, PlayStation a Xbox. Znovu nebude chybět česká lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama