Získejte originální hru Dakar Desert Rally zcela zdarma
i Zdroj: Saber Porto Ltd.
Dakar Desert Rally Novinka Získejte originální hru Dakar Desert Rally zcela zdarma

Získejte originální hru Dakar Desert Rally zcela zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 2. 2024 12:00

Fanoušci závodních her, konkrétně pak hlavně ti, kteří milují Dakar, máme pro vás parádní zprávu. Ještě několik následujících dnů si můžete přidat tuto hru zdarma.

Reklama

Společnost Epic Games se konečně činila a svým uživatelům nabízí parádní kousek zdarma. Až do příštího čtvrtka (22. února) si všichni PC hráči s účtem na Epic Games Store mohou přidat do své knihovny závodní titul Dakar Desert Rally od studia Saber Porto.

Ikonické a oblíbené závody Dakar Desert Rally nás vezmou do pouště, kde se ujmeme jednoho z několika druhů vozidel a vydáme se na jednu z nejtěžších cest, která závodníky může čekat. Dakar Desert Rally vyšlo v roce 2022 a v recenzích si odneslo slabších 6.6 / 10. Co se týče hardwarových požadavků, nemějte obavy, v dnešní době by vám neměly dělat problémy.

Dakar Desert Rally je největší terénní závodní dobrodružství, jaké kdy bylo vyvinuto. Zažijte rychlost a vzrušení největšího rallyového závodu na planetě, který obsahuje širokou škálu licencovaných vozidel od motocyklů, automobilů, nákladních automobilů, čtyřkolek a SSV.” Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama