Získejte zdarma oblíbenou RPG akci Deus Ex: Mankind Divided
i Zdroj: Eidos Montreal
Deus Ex Novinka Získejte zdarma oblíbenou RPG akci Deus Ex: Mankind Divided

Získejte zdarma oblíbenou RPG akci Deus Ex: Mankind Divided

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2024 10:00 2

Jestli právě přemýšlíte nad tím, co si zahrajete během víkendu, máme pro vás hned dva tipy. K mání zdarma je oblíbená RPG akce Deus Ex: Mankind Divided a menší indie hra.

Reklama

PC hráči si znovu mohou aktivovat parádní titul úplně zdarma. Tentokrát došlo na Deus Ex: Mankind Divided od studia Eidos Montreal z roku 2016. Hru seženeme na Epic Games Store, kde bude k dispozici do čtvrtka 21. března - 16:59 našeho času. Deus Ex: Mankind Divided je bohužel posledním dílem série, nic v tuto chvíli nenasvědčuje tomu, že bychom se v brzké době měli dočkat pokračování. 

Vývoj nového dílu byl před několika týdny pozastaven a není jasné, zdali jej vůbec někdy uvidíme. Každopádně se údajně připravuje Deus Ex Remake, o tom se více dozvíte v našem samostatném článku.

Zkušený tajný agent Adam Jensen je nucen operovat ve světě, který svým druhem pohrdal. Vyzbrojen novým arzenálem nejmodernějších zbraní a augmentací musí zvolit správný přístup spolu s tím, komu věřit, aby rozplétal rozsáhlé celosvětové spiknutí.” Píše se v oficiálním popisku hry. 


A to není vše, pokud chcete více, pak je k mání zdarma také dobrodružná indie hra The Bridge. I v tomto případě se jedná pouze o PC verzi a též na Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama