Zklamání! Sony nechala zrušit PC a PS5 verze hry Dreams, přičemž byla připravena k vydání
i Zdroj: Media Molecule
Dreams Novinka Zklamání! Sony nechala zrušit PC a PS5 verze hry Dreams, přičemž byla připravena k vydání

Zklamání! Sony nechala zrušit PC a PS5 verze hry Dreams, přičemž byla připravena k vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 2. 2024 08:00

Důvěryhodný zdroj před několika málo hodinami prozradil, že Sony měla nechat zrušit prakticky hotovou vylepšenou verzi hry Dreams pro PC a PlayStation 5.

Reklama

Aktualizace: Klip z Twitche byl bohužel odstraněn. Nicméně neprozradil o nic více, než námi přidaná citace níže.


Rok 2020 přinesl několik opravdu významných a zajímavých her. Vyjmenovat musíme například perfektní Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077 nebo The Last of Us Part 2. Ve všech případech jde o vysokorozpočtové AAA tituly, které hráči hrají dodnes. Zapomenout ale nesmíme na fantastický projekt, díky kterému vzniklo spousty parádních “her”. Namysli máme hru Dreams od studia Media Molecule.

Ta přímo hráčům nabídla velmi bohatý editor, díky kterému jsme mohli vytvářet nejrůznější typy her, přičemž byste nikdy nepoznali, že jde pořád o jednu a tu samou - Dreams. V Dreams vznikly například skvělé kopie her Fallout 4, Ghost of Tsushima, Dead Space nebo Halo Infinite

A já musím sám za sebe říct, že jsem Dreams konzolistům s PlayStation 4 skutečně záviděl (ano, PS4 verzi jsem vynechal). Menší naději později přinesl sám šéf studia Media Molecule, když uvedl:

Aktuálně se soustředíme pouze na PS4, nicméně nechceme se omezovat cyklem PS4 a rádi bychom viděli Dreams i na dalších platformách. V plánu je PS5 verze. Dreams bych na PC viděl rád, takové rozhodnutí je ale na Sony.

Všem nadějím je ale konec, tedy s největší pravděpodobností. Důvěryhodný insider Lance McDonald před několika hodinami na Twitchi prozradil, že vylepšené Dreams ve verzích PC a PlayStation 5, bylo zrušeno - a to i přes fakt, že bylo připraveno k vydání!

PC a PlayStation 5 port byl připravený k vydání, zahrnovat měl i ray-tracing včetně podpory klávesnice a myši. Vše ale bylo zrušeno. Důvodem je propouštění v Media Molecule.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama