Známé studio Frogwares oznámilo novou hru, The Sinking City 2
i Zdroj: Frogwares
The Sinking City 2 Novinka Známé studio Frogwares oznámilo novou hru, The Sinking City 2

Známé studio Frogwares oznámilo novou hru, The Sinking City 2

David Vondráček

David Vondráček

7. 3. 2024 07:00

Frogwares už možná znáte. Poměrně známé studio stojí za hrami ze světa Sherlocka Holmese i prvním dílu The Sinking City. Nyní oznámily jeho pokračování.

Reklama

Znovu se vrátíme do světa H. P. Lovecrafta, tentokrát navíc v Unreal enginu 5. The Sinking City 2 bude survival horor z pohledu třetí osoby, dobově zasazený do 20. let minulého století. Hra nám slibuje parádní atmosféru, plnou všemožných monster. Budeme prozkoumávat zatopené městečko Arkham, kde na nás bude číhat nejedno nebezpečí. Ale nebojte se, bránit se budeme moct řadou zbraní. Nebude chybět ani práce s inventářem, řešení nepovinných hádanek, objevování skrytých pokladů a odemykání nových lokací.

Hra nám také nabídne detektivní práci, podobnou, jako byla v prvním díle. Těšit se můžeme děsivý příběh, kde se nám ukáže i samotný Cthulhu. Pokud jste hráli nějakou hru od studia Frogwares, jistě vám neuniklo, že jejich hry mají českou lokalizaci. Nejinak tomu bude i The Sinking City 2, která bude také kompletně v češtině. 

"The Sinking City 2 představuje výpravu do světa H. P. Lovecrafta vykresleného ve strhujících detailech pomocí Unreal Enginu 5. Prozkoumávejte zatopené ulice města Arkham a zažijte bezpočet infarktových situací nejen při setkání s tajuplnými monstry, nad jejichž existencí zůstává lidský rozum stát.„ Takhle se o hře píše na stránce Steam.

Na The Sinking City 2 si nicméně nějakou dobu ještě počkáme, hra dorazí až v roce 2025. Přesné datum vydání pak bude časem upřesněno. Hra by také měla být první den vydání v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama