Znovu se objevují spekulace, že WB Games pracuje na Superman hře
i Zdroj: Spite.cz
Gotham Knights Novinka Znovu se objevují spekulace, že WB Games pracuje na Superman hře

Znovu se objevují spekulace, že WB Games pracuje na Superman hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 6. 2021 16:49

Na internetu se znovu objevují spekulace ohledně Superman hry, která má opět vznikat od Warner Bros Games. Více v článku.

Reklama

Určitě si vzpomenete, jak se internetem roky šířily informace ohledně "připravované" Superman hře, na které měli pracovat tvůrci série Batman Arkham. Spekulovalo se tak dlouho, až zareagovali sami tvůrci a světu oznámili, že na žádné hře se Supermanem nepracují. Ukázalo se, že tomu tak opravdu bylo, studio Warner Bros. Games Montréal totiž už nějakou dobu vyvíjí Gotham Knights. Co ale dělali roky předtím? Nakonec se ukázalo, že v roce 2014 pracovali, ve 2019 totiž unikly artworky, které to potvrdily. 

Uběhla nějaká doba a spekulace jsou zpět. Znovu se mluví o tom, že ve WB Games vzniká hra Superman. Nové inzeráty hledají vývojáře, kteří mají zkušenosti s AAA open-world hrami. V popisku se dále objevuje zmíňka o hrdinovi. Spekulace podpořil leaker James Sigfield, který na svém Twitterovém účtě mluví již po několikáté o Superman hře. Překvapivé je, že Tweety mu "lajkuje" i samotné Warner Bros Games. Náhoda?

To se dozvíme v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama