6 očekávaných her, na které se můžeme těšit v květnu
i Zdroj: Ninja Theory
Novinka 6 očekávaných her, na které se můžeme těšit v květnu

6 očekávaných her, na které se můžeme těšit v květnu

David Vondráček

David Vondráček

24. 4. 2024 10:30

Duben nám ještě neskončil, už teď se ale můžeme těšit na hry, které vycházejí následující měsíc. Máme pro vás seznam těch, které se očekávají asi nejvíce.

Reklama

Senua's Saga: Hellblade 2 - 21. května

Druhý díl Hellblade od studia Ninja Theory, je velmi dlouho očekávaná hra, která byla poprvé oznámena už v roce 2019. První díl, Hellblade: Senua's Saga vyšel v roce 2017, kdy ještě nezávislé studio Ninja Theory nemělo takový kapitál, i proto druhý díl má být větší a lepší. Hra bude také v češtině.  Hra bude navazovat na díl první a ponoříme se v něm hlouběji do strastiplného příběhu utrápené válečnice Senuy.

Indika - 2. května

Příběh o mladé jeptišce, kterou doprovází samotný ďábel,  od indie studia Odd Meter dorazí na začátku května. Právě tahle myšlenka hráče zaujala a my jsme zvědavý jak to celé dopadne. Není bez zajímavosti, že vývojáři hru vytvořili v Exilu, protože Indika má kritizovat pravoslavnou církev v Rusku, kde se celá fiktivní hra odehrává. 

Ghost of Tsushima - 16. května 

V polovině května konečně dorazí na PC dlouho očekávaná verze  Ghost of Tsushima, ještě s podtitulem DIRECTOR'S CUT od studia Sucker Punch Productions. Hra totiž byla k dispozici pouze na PS5 a PS4. Ve hře se ujmeme role samuraje Jina, jednoho z posledních žijících členů svého klanu, který je odhodlán udělat cokoli a za jakoukoli cenu, aby ochránil své lidi před mongolskou hrozbou a získal zpět svůj domov. Navíc v češtině.

V Rising 1.0 - 8. května

V Rising zažil doslova boom a těší se velké oblibě. Tato hra od studia Stunlock Studios, ve které hrajeme za upíra, který staví svůj hrad, loví vše živé v okolí a dává si pozor na sluníčko, dorazí na začátku května ve verzi 1.0 a předběžný přístup hry tak bude ukončen. Těšit se máme na hromadu nového obsahu, včetně zbraní, mechanik a bossů. 

The Rogue Prince of Persia - 14. května

Po úspěchu hry Prince of Persia: The Lost Crown bude v polovině příštího měsíce vydána druhá hra, která nijak nebude navazovat na přechozí tituly. Ačkoliv hru vydává Ubisoft, tak za hrou stojí studio Evil Empire. Které je asi nejvíce známé díky spolupráci na DLCčkách pro hru Dead Cells, která se na Steamu těší velké oblibě. Uvidíme tedy, jak dopadne tato rogue like plošinovka ze světa populární hry. Je také důležité dodat, že hra dorazí v rámci předběžného přístupu, protože autoři chtějí zpětnou vazbou od hráčů udělat hru co možná nejlepší .

Autopsy Simulator - 9. května

Vývojáři z Woodland Games is pro nás připravili kombinaci simulátoru a hororu. Jako patolog budeme pitvat mrtvé a zjišťovat příčinu jejich úmrtí. Postupem času se ale kolem nás budou dít velmi podivné a nepříjemné věci. Pokud jste si užili hru The Mortuary Assistant, pak vězte, že tato hra jí bude podobná. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama