2K Games možná chystá remake kultovní akční hry Spec Ops: The Line
i Zdroj: 2K Games
Spec Ops: The Line Novinka 2K Games možná chystá remake kultovní akční hry Spec Ops: The Line

2K Games možná chystá remake kultovní akční hry Spec Ops: The Line

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jeden z vývojářů společnosti 2K Games předčasně prozradil, že se pracuje na neoznámeném remaku. Nově se spekuluje nad post-apokalyptickým Spec Ops: The Line.

Reklama

Posledních zhruba sedm dnů se na internetu řeší informace, která se objevila na LinkedIn profilu vývojáře Bretta Shupea z 2K Games. Zmínil zde neoznámený projekt, kterým má být zbrusu nový remake. Tím se samozřejmě odstartovaly nejrůznější spekulace, o co by tak asi mohlo jít. V současné době je jeho profil deaktivovaný.

Jakmile se zpráva o údajném remaku začala řešit, reakce prvních hráčů ukazovaly na slavný BioShock, nicméně proč by mělo jít zrovna o moderní předělávku této hry, když se do několika let dočkáme zbrusu nového dílu? 2K má na seznamu několik velkých her, které by si svůj remake zasloužily. Jak však správně podotknul zahraniční server mp1st.com, klidně by mohlo jít o kultovní akční post-apokalyptickou střílečku Spec Ops: The Line. Spec Ops: The Line bylo teprve nedávno staženo ze všech obchodů s digitální distribucí a tak by remake možná dával smysl.

Spec Ops: The Line

Hra se odehrává v post-apokalyptickém Dubaji, zničené ničivou písečnou bouří. Hráči se ujímají role kapitána Martina Walkera, který je vyslán na záchrannou misi do města, aby našel ztraceného plukovníka Johna Konrada a jeho jednotku.

Spec Ops: The Line vyšlo v roce 2012 na PC, PlayStation a Xbox. V recenzích si následně odneslo slušných 7.6 / 10. I přes tento úspěch jsme se nikdy nedočkali druhého dílu. Studio Yager, které za vývojem stálo, potvrdilo, že 2. díl nikdy nepřijde. Hra se neprodávala příliš dobře a navíc šlo o velmi problémový vývoj.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama