4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: L2 Games
Novinka 4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky

4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Kromě běžných akčních her je k dispozici i řada zajímavých erotických her. Máte rádi strategie, fantasy nebo survival horory? Vyzkoušejte čtyři takové hry s češtinou.

Reklama

Blíží se víkend a s ním i možnost využít volna a zahrát si konečně hry na které nebyl dodnes čas. Nicméně říkáte, že už vás běžné střílečky nebo RPG nebaví? Potom zkuste něco z trošku jiného soudku. Pro starší hráče jsou je k mání také několik zajímavých erotických her, ovšem téměř 100 % těchto her nikdy nevyjde s oficiální českou podporou. 

Naštěstí tu máme nadšence, kteří se nebojí přeložit ani tento žánr. Níže už můžete vidět čtveřici erotických her, které si díky komunitním češtinám můžete zahrát v rodném jazyce - jistě se do příběhu teď vžijete o něco lépe, co?

Upozorňujeme, že následující obsah je pouze pro dospělé.


Agony Unrated

Jde pravděpodobně o nejznámější hru z celého seznamu. Agony Unrated vyšlo v roce 2018 a připravilo jej studio Madmind, které v současné době pracuje na další erotické hře jménem Nymphomaniac. Agony však není pouze erotickou hrou, jde také o survival horor, kde na každém rohu čekají odporní démoni. Češtinu stáhnete zdarma na Komunitní-překlady.

Hráč se ocitá v roli zatracené duše bez vzpomínek, která musí řešit různé hádanky a vyhýbat se nepřátelům, aby našla cestu ven. UNRATED verze nabízí explicitnější obsah, více násilí a odhalenější scény než původní hra. Hra je známá svým temným a groteskním vizuálním stylem.

4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: Madmind Studio

She Will Punish Them

She Will Punish Them je akční RPG hra s prvky dark fantasy a erotiky. Hráči ovládají svůdné a mocné ženské démonky, které bojují proti hordám nepřátel v různých pekelných a temných prostředích. Hra nabízí možnost vylepšovat schopnosti postav, sbírat různé zbraně a brnění, a také upravovat vzhled démonických hrdinek. Hra je známá svým sexy vizuálním stylem, poutavou akční hratelností a možností přizpůsobení postav. Češtinu stáhnete na Komunitní-překlady.

4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: L2 Games

Under the Witch

Under the Witch je fantasy akční hra s erotickými prvky, kde hráči ovládají mužského hrdinu, který se setkává s různými svůdnými čarodějkami a dalšími ženskými postavami. Hra se zaměřuje na souboje s těmito postavami, kombinující akční mechaniky a erotický obsah. Hráči mohou zkoumat různá prostředí, bojovat s nepřáteli a odemykat nové scény a interakce s postavami. Hra je známá svým explicitním obsahem a detailní grafikou. Češtinu najdete na Komunitní-překlady.

4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: Shady Corner Games

Sex Chess

Sex Chess je erotická strategická hra, která kombinuje klasické prvky šachů s dospělým obsahem. Hráči hrají šachovou partii, ale každý tah a zajetí figury je doprovázeno erotickými animacemi a scénami. Hra klade důraz na vizuální a erotickou stránku, přičemž si zachovává základní šachové mechaniky. Cílem je porazit protivníka v šachu, přičemž každá figurka představuje jinou postavu s unikátními animacemi a scénami. Hra je určena pro dospělé publikum kvůli svému explicitnímu obsahu. Češtinu stáhnete zdarma na stránkách Komunitní-češtiny.

4 erotické hry, které si můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: Evil Boobs Cult
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama