A Quiet Place: The Road Ahead v příběhovém traileru
i Zdroj: Saber Interactive
A Quiet Place Novinka A Quiet Place: The Road Ahead v příběhovém traileru

A Quiet Place: The Road Ahead v příběhovém traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2024 07:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

A Quiet Place: The Road Ahead se v nové upoutávce zaměřilo na příběh. Ten dává nahlédnout na první den, kdy na Zemi dopadají neznámé předměty. Zbytek je historie.

Reklama

Po téměř třech letech čekání od oznámení A Quiet Place: The Road Ahead se hráči před pár týdny dočkali oficiálního představení. Vydavatelství Saber Interactive poskytlo podrobnosti o příběhu a ukázalo první atmosferický trailer. Dnes tu máme zbrusu novou příběhovou upoutávku, která odhaluje další detaily o hrůzném příběhu, který čeká mladé studenty.

Trailer se zaměřil na Day 1, kdy ještě nenasvědčovalo nic tomu, že by svět postihla taková katastrofa. Veřejnost si pomalu začíná všímat dopadajících předmětů, přičemž ještě nikdo netuší, co za hrůzu přijde. Jen chvíli poté začnou mizet lidé, které likvidují neznámá monstra, jež jsou velmi náchylná na zvuk. Zbytek už asi není o čem - mrkněte na to. Nicméně ještě bych rád dodal, že trailer vypadá znovu působivě, v rozpacích jsem však ze střelby v autě, která je taková dost, jak to říct “mobilní”?! Názor už si udělejte sami.

Vydejte se na dramatické dobrodružství inspirované franšízou filmu A Quiet Place jako mladý přeživší, který se snaží proplouvat novou, strašidelně klidnou, postapokalyptickou krajinou. Zažijte absolutní hrůzu při snaze o ticho, když se skrýváte před strašlivými tvory, kteří loví pouze pomocí zvuku, a plížíte se kolem nich.” Stojí v popisku hry.

A Quiet Place: The Road Ahead prozatím nemá pevně stanovené datum vydání, hru však očekáváme nejpozději v roce 2025. Vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama