Acer Nitro 5 – série herních notebooků, ze které si vybere každý
i Zdroj: Spite.cz
Back 4 Blood Novinka Acer Nitro 5 – série herních notebooků, ze které si vybere každý

Acer Nitro 5 – série herních notebooků, ze které si vybere každý

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 12. 2021 17:09

Vyberte si model, který vám padne na míru a skočte do virtuálních světů v novém kabátě.

Reklama

Dlouhé zimní večery jsou ta nejlepší příležitost ke hraní s přáteli a kdy jindy než teď před vánočními svátky zvažovat pořízení našlapaného stroje, se kterým do světa gamingu můžete vtrhnout ve vší parádě.

Možná prahnete po obrovské porci nezkroceného výkonu a hraní nových titulů v perfektním grafickém hávu. Nebo by vás od Ježíška potěšil spíše univerzální stroj, který nabídne vyladěný mix komponent pro práci, ale i běžný gaming a večery strávené virtuálně s kamarády. Tak či tak vaše přání vyslyší řada herních notebooků Acer Nitro 5.

Vyberte si model, který vám padne na míru a skočte do virtuálních světů v novém kabátě. Šasi Acer Nitro 5 laptopů v sobě třímají v různých konfiguracích procesory Intel až jedenácté generace Tiger Lake, ale i AMD Ryzen a zároveň nabízejí pestrou plejádu grafických čipů. Dnes vám představíme dva konkrétní modely.

Acer Nitro 5 – série herních notebooků, ze které si vybere každý

Pro náročnější, kteří prahnou po výkonu

Ostřílenějším sourozencem je potom Acer Nitro 5 s produktovým označenímAN515-57-70SB. Tohle je stroj, se kterým si opravdu užijete hraní počítačových her na maximum. Připravte si své nejoblíbenější áčkové tituly a těšte se na pořádnou podívanou. Grafický výkon tady má na povel čip NVIDIA GeForce RTX 3070, který se nezalekne ani her v nativním rozlišení 2560 x 1440 pixelů výborného 15,6“ displeje s ještě rychlejší obnovovací frekvencí 165 Hz.

Sekunduje mu procesor Intel Core i7 11800H s osmi jádry a šestnácti vlákny, který v benchmarku Cinebench R23 atakuje hranici 11600 získaných bodů. K tomu můžete přičíst luxusních 32 GB operační paměti a terabajtové PCIe SSD úložiště, kam se vejde vše potřebné. Death Stranding nám na notebooku šlapalo i v rozlišení 1440p na krásných 136 FPS při grafických detailech ultra a třeba Shadow of the Tomb Raider jsme sledovali v obdobném nastavení se 110 FPS.

Acer Nitro 5 – série herních notebooků, ze které si vybere každý

Základní herní notebook pro kohokoliv

Prvním je Acer Nitro 5 s produktovým označením AN515-55-53FT, který zaujme každého, kdo hledá výborný poměr příznivé ceny a solidního výkonu. Ten mu zajišťuje kombinace procesoru Intel Core i5 10300H, 8 GB operační paměti DDR4 a dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1650 s kapacitou paměti 4 GB. Kromě toho, ale nabídne skvělý FullHD displej s vysokou obnovovací frekvencí 144 Hz, díky kterému bude dokonalou volbou pro hraní dynamických, akčních a esportových her, které nejsou graficky extrémně náročné, ale oceníte zejména jejich plynulost při opravdu vysoké snímkové frekvenci. Tady totiž záleží na každé vteřině!

Novinku Back 4 Blood si ve vysokých detailech zahrajete v průměru při 70 snímcích za vteřinu. Valorant si taktéž při vysokých detailech můžete užít v průměru při snímkové frekvenci 130 – 140 FPS. Zahrajete si ale bez problémů i třeba Red Dead Redemption 2 při mixu vysokých a středních detailů na 48 FPS a podobně je na tom třeba i Assassin’s Creed: Valhalla. Tenhle notebook je zkrátka budgetovou alternativou pro všestranné použití.

Acer Nitro 5 – série herních notebooků, ze které si vybere každý

Spousta pokročilých funkcí

Notebooky se mohou chlubit ale také svojí propracovanou konstrukcí, která s využitím technologie Acer CoolBoost maximalizuje chladící výkon a udržuje tak notebook při komfortních teplotách i v plném nasazení. Nástroj NitroSense vám umožní snadno softwarově chladící profily upravovat. Kromě toho vám zprostředkuje i přednastavené ekvalizéry pro audio Acer TrueHarmony. Výbornou vychytávkou je potom aplikace Killer Control Center, která dokáže alokovat rychlost sítě mezi aplikace a prioritizovat využití síťové karty i Wi-Fi připojení.

Acer Nitro 5 – správná volba pro každého hráče

Řada Acer Nitro 5 je opravdu pestrá a jistě v ní najdete právě takovou konfiguraci, která bude maximálně vyhovovat vašim požadavkům. Ať už hrajete rekreačně, nebo chcete opravdu zářit a vše si dopřát v maximální kvalitě. Série notebooků vám nabídne skvělý poměr ceny a výkonu a volba je tak skutečně jen na vás – vyberte si podle svých představ! Notebooky Acer Nitro 5 koupíte na CZC.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama