Aktivujte si dvojici her Tunche a The Silent Age zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Článek Aktivujte si dvojici her Tunche a The Silent Age zdarma

Aktivujte si dvojici her Tunche a The Silent Age zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 3. 2023 16:41

Epic Games Store hráčům znovu nabízí rovnou dvě hry zdarma, opět jde o menší hříčky, ale velmi zajímavé. Nicméně příští týden bude o něco přesvědčivější, očekáváme Dying Light.

Reklama

Jak společnost Epic Games slíbila, tak dodržuje, minimálně do konce letošního roku bude dál rozdávat hry jako v předchozích několika letech. Tento týden tu máme další dvojici her, akční Tunche a puzzle adventuru The Silent Age. Pojďme si říct základní informace a hodnocení her.

Tunche

Leap Game Studios

Tunche vyšlo 2. listopadu 2021 a kromě na PC jej můžeme vidět také na mobilních systémech iOS a Android. Tunche bylo v celosvětovém průměru ohodnoceno na slušných 7.5 / 10, byla by tak škoda si titul minimálně nevyzkoušet, a rozšířit si knihovnu. Do hry se můžete zapojit sólo, je však zábavnější ve spolupráci s kamarády, do hry můžete pozvat klidně hned dva z nich. Aktivujte si ji zde.

 

The Silent Age

House on Fire

Hádanková adventura The Silent Age vyšla už v květnu 2015, nicméně na tak “vysoké” hodnocení, bohužel jako výše zmiňované Tunche nedosáhla. Nikde nelze najít detailní průměr recenzí, většina se shoduje na 4 až 6 bodech z 10. Hru si můžete přidat do knihovny zde.


Obě hry je možné si aktivovat zdarma do čtvrtka, 6. dubna 2023, ten navíc bude mimořádně zajímavý, Epic Games Store si totiž pro hráče připravilo zdarma svělé Dying Light v Enhanced edici. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama