Aktivujte si populární simulátor Football Manager 2024 zdarma
i Zdroj: Sports Interactive
FM 24 Novinka Aktivujte si populární simulátor Football Manager 2024 zdarma

Aktivujte si populární simulátor Football Manager 2024 zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ušetřete 1 300 Kč a aktivujte si zdarma Football Manager 2024, jeden z nejlepších fotbalových simulátorů současnosti. Venku je i česká lokalizace.

Reklama

Máme mezi našimi čtenáři nějaké fotbalové nadšence a zároveň fanoušky simulátorů? Potom jste tu naprosto správně. K mání zdarma je totiž velmi dobře hodnocený fotbalový simulátor Football Manager 2024 od Sports Interactive a vydavatelství Sega, který se dodnes prodával za téměř 1 400 Kč. Aktivovat si jej můžete v Epic Games Store až do příštího čtvrtka 12. září 2024, poté vám zůstane ve virtuální knihovně už napořád. K tomu si navíc můžete zdarma stáhnout českou lokalizaci.

Football Manager 2024 vyšel 6. listopadu 2023 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. V recenzích si následně odnesl skvělých 8.4 / 10.

Football Manager 2024

Hra nabízí detailní simulaci fotbalového světa, kde hráči mohou ovládat každý aspekt řízení klubu, od taktických rozhodnutí a tréninků po přestupy hráčů a komunikaci s médii. FM 2024 přináší vylepšenou grafiku, ještě realističtější simulaci a nové funkce, které prohlubují zážitek z vedení týmu. Hra se zaměřuje na autenticitu a věrné ztvárnění fotbalového prostředí, čímž umožňuje hráčům prožít roli manažera do nejmenších detailů.


Nutno podotknout, lehce mimo téma fotbalu, že aktuálně si můžete zdarma aktivovat i parádní akční FPS hru Sniper Ghost Warrior Contracts, též až do příštího čtvrtka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama