Aktivujte si zdarma 2D hru Cursed to Golf
i Zdroj: Chuhai Labs
Novinka Aktivujte si zdarma 2D hru Cursed to Golf

Aktivujte si zdarma 2D hru Cursed to Golf

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 12. 2023 17:00

Cursed to Golf je další hrou, kterou si PC hráči mohou aktivovat zdarma. Nejde ale jen tak běžnou hru, kde hrajete golf, tajemný svět skrývá více, než si myslíte.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. V uplynulých dnech pak došlo také na skvělé Ghostwire: Tokyo nebo The Outer Worlds. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


Devátý dárek patří zajímavé 2D akční hře Cursed to Golf, která mixuje hned několik žánrů. Hru připravilo studio Chuhai Labs a vydalo Thunderful Publishing v roce 2022 ve verzích PC, PlayStation, Xbox a Switch. Aktivovat si ji můžete zcela zdarma od dnešních 17:00, do čtvrtečních 16:59 našeho času. 

"Cursed to Golf nabízí nový pohled na golfové a roguelike podžánry. Probojujte se dírou v PAR Count nebo vás vaše kletba vrátí na začátek hřiště! Aby byla výzva ještě větší, tato hřiště nemají jen bunkry a drsná místa, ale jsou také plná šílených překážek, jako jsou vysoce výkonné ventilátory, hroty, TNT boxy, teleporty a celá řada dalších." Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama