Aktivujte si zdarma horor The Evil Within a thriller Eternal Threads
i Zdroj: Tango Gameworks
Novinka Aktivujte si zdarma horor The Evil Within a thriller Eternal Threads

Aktivujte si zdarma horor The Evil Within a thriller Eternal Threads

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 10. 2023 17:30

Už nevíte co hrát? Potom omrkněte tuto slibnou nabídku. Až do příštího čtvrtka si můžete zdarma aktivovat tuto dvojici her. Téměř deset let staré The Evil Within nebo příběhovou, detektivní hru Eternal Threads.

Reklama

Je za námi další čtvrtek a to znamená, k dispozici jsou další hry zdarma. Na Epic Games Store si můžete až do příštího čtvrtka 26. října aktivovat hned dvojici zajímavých her. Potěšíme jak fanoušky hororů, tak thrillerů.  

The Evil Within

Horor Evil Within připravilo studio Tango Gameworks a vydala Bethesda. Každopádně je to neskutečné, ale hře bude již brzy 10 let. V recenzích si odnesla slušných 7.3 / 10, později dostala druhý díl, ten dopadl ještě o něco lépe. V přípravách by pak údajně měla být trojka, jde ale o nepotvrzené informace.

Eternal Threads

Máte rádi příběhové hry, kde každé naše rozhodnutí dokáže změnit celý děj? Potom byste měli vyzkoušet Eternal Threads. To připravilo Cosmonaut Studios a v recenzích si hra drží průměrné hodnocení 7.4 / 10. Eternal Threads je logická hra pro jednoho hráče založená na příběhu z pohledu první osoby. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama