Aktivujte si zdarma tři velká DLC pro Destiny 2
i Zdroj: Bungie
Destiny 2 Novinka Aktivujte si zdarma tři velká DLC pro Destiny 2

Aktivujte si zdarma tři velká DLC pro Destiny 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 12. 2023 14:00

Máte pouze původní Destiny 2 bez dodatečných expanzí? Potom je Destiny 2: Legacy Collection určený především vám. Získat jej můžete zcela zdarma.

Reklama

Epic Games Store překvapivě brzy představil další balíček zdarma. Tentokrát se ale výjimečně nejedná přímo o hru, ale DLC balíčky. Ty potěší majitele původní verze Destiny 2 - ta je již nějakou dobu free-to-play, bez dodatečných expanzí ale na dlouho nezabaví. A to se dnes může změnit.

Aktivovat si můžete hned tři velká DLC, The Witch Queen, Beyond Light a Shadowkeep. Času máte dostatek, nemusíte spěchat. Akce na Destiny 2: Legacy Collection končí až 20. prosince 2023. Nutno podotknout, balíček vám nepůjde aktivovat, dokud nebudete mít v knihovně původní hru Destiny 2, tu si však můžete též zdarma aktivovat.

Rozšíření Destiny 2: The Final Shape oficiálně odloženo na červen 2024
i Zdroj: Bungie, Inc.

Rozšíření Destiny 2: The Final Shape oficiálně odloženo na červen 2024

Po zvěstech a zprávách o zpoždění rozšíření společnost Bungie oficiálně potvrdila, že další rozšíření Destiny 2, The Final…

28. 11. 2023 10:00

Jde o první z mnoha balíčků, které Epic Games Store v následujících dnech rozdá, podobně jako v minulých letech budeme moct zcela zdarma získat každý den jednu videohru. Více už v samostatném článku (připravujeme)…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama