Destiny 2 dostane nový obsah ze hry Zaklínač 3
i Zdroj: CD PROJEKT RED
Destiny 2 Novinka Destiny 2 dostane nový obsah ze hry Zaklínač 3

Destiny 2 dostane nový obsah ze hry Zaklínač 3

Richard Šimáček

Richard Šimáček

22. 11. 2023 18:00

Sci-fi střílečka Destiny 2 od Bungie se dočká neobvyklého crossoveru, protože do obchodu s kosmetikou přichází Zaklínač od CD Projekt Red. Propojí se tedy dvě odlišné hry.

Reklama

Bungie zveřejnilo obrázek, který ukazuje fanouškům jak bude vypadat obsah inspirovaný zaklínačem. Zbroj Geralta z Rivie, která má vyjít 28. listopadu, obsahuje ozdoby zbroje, Ghost shell, ship, Sparrow, emote a finisher. Kdo by čekal, že zaklínačem inspirovaný obsah se objeví zrovna ve hře Destiny 2, že?

Destiny 2 dostane nový obsah ze hry Zaklínač 3
i Zdroj: Bungie

Prostřední sada, kterou nosí Titán, nejvíce připomíná Zaklínače a zejména hlavního hrdinu Geralta. Vychází ze zbroje Kaer Morhen, která je k dispozici ve hře Zaklínač 3. Je to stejná sada, která se objevuje na většině klíčových obrázků včetně obalu krabice.

Zaklínačův komplet vypadá na základě ursinské zbroje a oděvu lidu Skellige, zatímco lovcův komplet samozřejmě obsahuje kapuci a připomíná tak hbitou zbroj Kočičí školy.

Spolupráce přichází společně se Sezonou přání, což je možná náhodný odkaz na první knihu Zaklínače, Poslední přání. Bungie se těší i z dalšího snadného odkazu na oblíbenou fantasy sérii. Na druhou knihu Zaklínač Meč osudu. Uvidíme, kde všude se ještě obsah ze Zaklínače objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama