Alan Wake 2 nakonec vyjde i ve fyzické podobě a se sběratelskou edicí
i Zdroj: Remedy Entertainment
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 nakonec vyjde i ve fyzické podobě a se sběratelskou edicí

Alan Wake 2 nakonec vyjde i ve fyzické podobě a se sběratelskou edicí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 6. 2024 18:00

Alan Wake 2 přece jen nakonec vyjde i ve fyzické podobě. Oznámila to přímo společnost Remedy Entertainment, která zároveň představila sběratelskou edici.

Reklama

Alan Wake 2 byla bez pochyb jedna z nejlepších her minulého roku. Remedy zkrátka znovu potvrdilo, že hry dělat umí. Hra sice bojovala s některými nedostatky, viz například tradiční špatnou optimalizací, nic tomu ale jinak nechybělo. Tedy až na jeden podstatný detail. Hra vyšla pouze digitálně, což samozřejmě zklamalo spoustu hráčů, zejména pak těch, kteří sbírají fyzické kopie her, popřípadě shánějí sběratelské edice. A důvod to mělo jediný, společnost Remedy chtěla ušetřit a zároveň chtěla udržet nižší cenovku.

Situace se ale přece jen nakonec změní. Remedy oznámilo fyzickou kopii Alan Wake 2. Ta dorazí v prosinci, přičemž již 21. července 2024 si ji bude možné předobjednat. A druhou dobrou zprávou, nabídnuta bude i sběratelská edice, která zahrne veškeré bonusy z Deluxe edice a navíc obsahuje předměty navíc, jako například lampičku, klíč od hotelu Ocean View a další. Sběratelka vás vyjde na 200 dolarů (v přepočtu asi 4.500 Kč). Ta horší zpráva, zdá se, že bude k mání pouze s kopií hry pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Alan Wake 2 nakonec vyjde i ve fyzické podobě a se sběratelskou edicí
i Zdroj: Remedy Entertainment

Nutno také připomenout, že Alan Wake 2 dostal velké DLC Night Springs. “Temný a strašidelný svět Alan Wake 2 se dále rozšiřuje s vydáním jeho prvního velkého rozšíření Night Springs. Ponořte se hluboko do surrealistického území fiktivního televizního pořadu 'Night Springs' a vydejte se na výpravy, které jsou stejně bizarní jako vzrušující.” Stojí v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama