Alan Wake 2 prý dorazí už v říjnu
i Zdroj: Remedy
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 prý dorazí už v říjnu

Alan Wake 2 prý dorazí už v říjnu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2023 06:56

Ačkoliv jsme tomu popravdě moc nevěřili, zdá se, že Alan Wake 2 skutečně vyjde ještě v letošním roce. Dabér hlavního protagonisty naznačil, že k vydání dojde už v říjnu. Na oficiální potvrzení si ještě chviličku počkáme.

Reklama

Zdá se, že studiu Remedy jde skutečně práce od ruky. Často se přímo z oficiálních zdrojů dozvídáme, že Alan Wake 2 vkročil úspěšně do další fáze vývoje a v únoru už byl dokonce hratelný od začátku do konce, navíc tvůrci znovu zopakovali, že hra vyjde ještě v letošním roce.

Otázkou však byl datum vydání, vzhledem k velikosti hry bychom ji očekávali na samotném konci roku, každopádně dabér Matthew Porretta, jehož hlas znovu uslyšíme v případě hlavního protagonisty prozradil, že Alan Wake 2 dorazí v říjnu letošního roku.

V následujících týdnech nás čeká spousty herních konferencí, kde se jistě Alan Wake 2 objeví. Stále čekáme na první gameplay záběry, Remedy dodnes prezentuje pouhých pár artworků, stejně tak by mohlo dojít na potvrzení data vydání. Alan Wake 2 je naplánován na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama