Ale Abbey je pixelová hra o klášteře, modlení a pivu
i Zdroj: Hammer & Ravens
Novinka Ale Abbey je pixelová hra o klášteře, modlení a pivu

Ale Abbey je pixelová hra o klášteře, modlení a pivu

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC Steam Steam

Indie studio Hammer & Ravens se zaměřuje zejména na pixelové hry a nyní přichází se svou další hrou, Ale Abbey. Kde si stavíte svůj vlastní klášter a vaříte své vlastní pivo.

Reklama

Ale Abbey bude zejména o dvou věcech. O našem klášteře a pivu, které v něm budeme vařit. Obě věci budou mít navíc nebývalé možnosti. Tak třeba ohledně vašeho piva. Tomu můžeme dát vlastní název a experimentovat s ním. K dispozici bude více než 20 stylů a upravovat budeme moci i množství, teplotu a rozhodovat, zda je lepší náš lahodný mok prodat, nebo uskladnit, aby pořádně vyzrál.

Bez našeho prosperujícího kláštera ale nebude prosperovat ani naše pivo. Ale Abbey umožní vybudovat rozsáhlý klášter pro svou svatou posádku, produkční centra, jako jsou knihovny a pivovary, a některé víceúčelové prostory, včetně jídelny nebo kanceláře opata. V neposlední řadě půjde také o naše mnichy. Ti totiž budou pracovat tak dobře, jaký bude jejich přísun lahodného piva.

Jenže to nebude jen tak. Kolem vašeho opatství se mezi sebou bijí ostatní lordi, kteří čas od času navštíví i vaše opatství. Udržet si s nimi dobré vztahy bude stejně důležité jako s potulnými bandity, kteří vám čas od času zaklepou na bránu opatství. Ale Abbey zkrátka nabídne i tyto výzvy a je jen na vás, jestli vaše opatství bude trnem v oku všech kolem vás, nebo naopak půda, kde všichni odloží zbraně, aby se napili dobrého piva.

„Vybudujte a rozšiřte svůj klášter, řemeslné receptury a vařit svatá piva v tomto jedinečném pivovarském magnátovi. Žádné předpřipravené recepty v Ale Abbey, oh ne. Je to plátno pro opravdové pivní alchymisty. Je to tak jednoduché jako: vařit, usrkávat, opakovat. Vítejte v Ale Abbey!" Píše se v popisku hry na Steamu.

Ale Abbey by mělo vyjít ještě během letošního roku. V plánu je hra pouze na PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama