Alien: Rogue Incursion oficiálně představen
i Zdroj: Survios, Inc.
Novinka Alien: Rogue Incursion oficiálně představen

Alien: Rogue Incursion oficiálně představen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2024 10:00

Konečně víme, na čem americké studio Survios pracovalo ty dlouhé roky. Byl oznámen survival horor Alien: Rogue Incursion, máme první informace a teaser trailer.

Reklama

Možná si ještě někteří vzpomenete na rok 2022, kdy americké studio Survios oznámilo práce na příběhové hře ze světa Vetřelce. Teď už víme, na čem celé ty roky pracovali - bohužel to asi bude pro většinu hráčů zklamání. Pokud jste čekali klasickou, pořádnou a prvotřídní střílečku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, pak pro vás nemáme dobrou zprávu.

Alien: Rogue Incursion je nový survival horor určený hráčům s virtuální realitou. Hra byla oznámena ve verzích PlayStation VR 2, SteamVR a Quest 3. Bohužel to prozatím vše, co víme. Níže teaser a vyjádření šéfa tvůrčího studia.

“Náš tým v Survios jsou velkými fanoušky Vetřelce a Alien: Rogue Incursion stavěli dlouhou dobu, zdokonalovali naši schopnost spárovat technicky nejpokročilejší, nejpůsobivější a nejpoutavější VR zážitky s nejlepšími franšízami ve své třídě.”

Na první pořádné informace nebo gameplay trailer si ještě budeme muset chvíli počkat. Nicméně hra dorazí ještě v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama