Alternativní konec 2. světové války: Představuje se hra TerraStorm
i Zdroj: GameLoad
Novinka Alternativní konec 2. světové války: Představuje se hra TerraStorm

Alternativní konec 2. světové války: Představuje se hra TerraStorm

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Druhá světová válka, jak ji dosud nikdo nepoznal. Představujeme vám budovatelskou strategii TerraStorm. Jak by to vypadalo, kdyby tehdy Německo téměř vyhladilo lidstvo?

Reklama

Druhá světová válka, jak ji dosud nikdo nepoznal – tak lze popsat připravovanou budovatelskou strategii TerraStorm od nezávislého studia GameLoad. TerraStorm se možná stane jedinou hrou, kde německá armáda “vyhrála” 2. světovou válku. Ve hře měli Němci použít ničivou zbraň zvanou Viribus, která měla vyhubit téměř celou planetu. To se však nestalo, a hráči se ocitnou mezi přeživšími, kteří 70 let po výbuchu plánují obnovu a vybudování nového světa.

Budujte a spravujte každé patro věže, která je velká jako několik malých měst. Postupem ve hře budete zodpovědní za více věží, které mohou mít různé účely, což vyžaduje plánování výměny zdrojů mezi nimi. Objevujte technologie, které umožní věži být soběstačnou. Čekají vás také těžká morální rozhodnutí, kde bude na vás určit, co je správné a co špatné, a nést jejich důsledky.

TerraStorm

Tajemný zdroj, odkrytý nacisty, byl použit k vyhlazení planety většiny lidstva. V současnosti se však používá jako dokonalý zdroj energie pro ty, kteří zázračně přežili a shromáždili se v Kapitolu. ROSE Corp., zodpovědná za blaho Kapitolu, se rozhodla založit Project Towers jako řešení pro rostoucí počet uprchlíků, kteří útočí na brány města. Vaší úlohou jako jednoho z architektů projektu je najít vhodné místo a založit nové osady - soběstačné věže - aby se staly novými baštami lidstva.

TerraStorm vyjde koncem letošního roku na PC. Konzolové verze se bohužel nezmiňují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama