Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Alza.cz
Článek Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!

Komerční sdělení

Alza Dny jsou zpět! Od 2. do 16. září máte možnost nakoupit produkty se slevami až 30 % u našeho parťáka Alza.cz. Akce zahrnuje široký sortiment zboží, včetně počítačů, notebooků a celkového příslušenství k počítači.

Reklama

Už jen do 16. září probíhají na Alza.cz exkluzivní Alza Dny, během kterých můžete nakoupit produkty se slevami od 5 do 30 %. Akce se vztahuje na široký výběr zboží, včetně top produktů z kategorií gaming, PC a příslušenství. Sleva se aktivuje prostřednictvím speciálních slevových kódů uvedených přímo u vybraných položek. Kompletní seznam produktů v akci najdete zde. My si v tom článku představíme pár kousků, které jsme pro vás vybrali společně s Alzou.

Herní počítač

Lenovo Legion T5 26IRB8 je ideální herní počítač pro hráče, kteří hledají vyvážený výkon za dostupnou cenu. Nabízí výkonný desetijádrový procesor Intel Core i5-13400F s frekvencí až 4,6 GHz, 32 GB DDR5 RAM pro plynulý multitasking a rychlý 1TB SSD disk pro svižný chod systému a her.

Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti s 8 GB paměti zajistí detailní zobrazení her ve vysokém rozlišení. Konektivitu zajišťuje 8 USB portů (4× USB 2.0, 4× USB 3.2 Gen1), HDMI, DisplayPort a Bluetooth.

Počítač je vybaven operačním systémem Windows 11 Home a moderním designem s RGB podsvícením. Lenovo Legion T5 26IRB8 je nyní k dostání se slevou 10% s kódem “ALZADNY10” za 30 591 Kč.

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Herní příslušenství

Herní počítač je skvělým základem pro vaše herní dobrodružství, ale k tomu je potřeba také výkonná klávesnice. Logitech G213 Prodigy je ideální volbou!

Klávesnice Logitech G213 Prodigy nabízí rychlou odezvu díky klávesám Logitech Mech-Dome s výkonnostním profilem blízkým mechanickým klávesnicím. Navíc poskytuje stylové RGB podsvícení s možností výběru z až 16,8 milionů barev a odolnost proti polití. Přizpůsobitelná opěrka na zápěstí a nastavitelné nožky zajistí maximální pohodlí. Speciální multimediální klávesy usnadňují ovládání hudby a videa. Funkce anti-ghosting zajistí správné fungování při stisknutí více kláves současně. Klávesnici si můžete pořídit s 10% slevou za 1 079 Kč.

Ke klávesnici Logitech G213 Prodigy přidejte herní myš Logitech G502 Hero, která posune váš herní skill na novou úroveň.

Tato myš nabízí 11 programovatelných tlačítek, která si můžete nastavit podle svých potřeb, a to včetně bočních, horních a spodních tlačítek. Využijte přednastavené profily nebo si vše přizpůsobte podle svého herního stylu. Myš Logitech G502 Hero je vybavena senzorem HERO 25K, který patří k nejpřesnějším na trhu a poskytuje maximální přesnost i při rychlých pohybech. Software Logitech G HUB umožňuje individuální nastavení myši, včetně RGB podsvícení s až 16,8 miliony barev, a synchronizaci s ostatními zařízeními Logitech G.

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Herní sluchátka Razer BlackShark V2 X přinášejí výjimečný herní zážitek díky své uzavřené konstrukci a frekvenčnímu rozsahu 12–28 000 Hz. Díky lehké konstrukci, hmotnosti pouhých 240 gramů a komfortním náušníkům jsou sluchátka vhodná pro dlouhé hraní. Délka kabelu 1,3 metru a připojení přes 3,5mm jack zajišťují jednoduchou kompatibilitu s PC. Sluchátka jsou vybavena mikrofonem pro komunikaci se spoluhráči, který je snadno ovladatelný pomocí integrovaného ovladače hlasitosti. Navíc podpora prostorového zvuku 7.1 vám umožní dokonale slyšet každý pohyb nepřítele. Praktickou funkcí je možnost přepnutí do herního módu a výměny náušníků, pokud dojde k jejich opotřebení. 

Jako alternativu tu pro vás máme herní bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis 7+ Black. S uzavřenou konstrukcí a citlivostí 98 dB/mW zajišťují izolaci okolního hluku a čistý přenos 3D audia, takže uslyšíte každý krok svého protivníka. Sluchátka jsou kompatibilní s PC, PlayStation a Nintendo Switch, a navíc nabízejí aplikaci pro snadné nastavení. Bezdrátové připojení pomocí USB-C a radiofrekvenční technologie dodává hráčům maximální komfort.

Monitor

Herní monitor Samsung Odyssey G5 s rozlišením Ultra WQHD přináší prvotřídní herní zážitek díky dokonalé ostrosti obrazu a velkému zakřivenému displeji s úhlopříčkou 1000R. 

Samsung Odyssey G5 také vyniká obnovovací frekvencí 165 Hz a odezvou 1 ms, což zajišťuje plynulý průběh herních scén bez zpoždění nebo rozmazání. Díky technologii AMD FreeSync Premium je navíc zajištěna plynulost bez sekání, což oceníte v náročných herních momentech. S funkcí HDR10 si užijete realistickou grafiku s jasnými a hlubokými barvami, které dodají vašim hrám nový rozměr. Herní monitor si můžete pořídit se slevou 15 % za 8 091 korun. 

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Herní vybavení Rapture

Herní židle Rapture GALLEY je navržena tak, aby poskytovala maximální komfort i při dlouhých herních maratonech. Její ergonomické provedení a unikátní bederní opěrka zaručují správnou podporu páteře a snižují namáhání svalů během dlouhého sezení. Židle se snadno přizpůsobí vašemu tělu díky pohyblivé bederní opěrce, která se dokáže perfektně přizpůsobit křivkám zad. 

Navíc, díky zesílené ocelové konstrukci s nosností až 120 kg, zaručuje mimořádnou odolnost a dlouhou životnost, a je tak ideální volbou pro každého náročného hráče. Herní židli seženete za zlevněnou cenu 7 217 Kč.

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Herní stůl Rapture TEMPLE 200 je ideální volbou pro všechny hráče, kteří hledají funkční a stylový herní stůl. S pracovní deskou o rozměrech 120 × 60 cm poskytuje dostatek prostoru pro herní vybavení i pohodlné hraní. Praktické vychytávky, jako háček na sluchátka a držák na nápoje, vám pomohou udržet pracovní plochu přehlednou a všechny potřebné věci mít stále po ruce. 

Rapture TEMPLE 200 je vybaven stylovým RGB podsvícením, které přidává na atmosféře a umožňuje přizpůsobení barevných efektů pomocí dálkového ovladače. Navíc robustní ocelová konstrukce stolu s nosností až 100 kg zajišťuje stabilitu, zatímco nastavitelné nožičky vám umožní snadno vyrovnat stůl na jakémkoliv povrchu. Systém pro vedení kabeláže a absence příčníků poskytují dostatek prostoru pro nohy a zajišťují maximální komfort.

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Handheld

Mějte své oblíbené hry vždy po ruce s přenosnou herní konzolí Lenovo Legion GO. Toto moderní provedení PSP nabízí špičkový výkon díky čipsetu AMD Ryzen Z1 Extreme s grafikou AMD RDNA, a 16 GB paměti RAM LPDDR5X. Displej o úhlopříčce 8,8" s rozlišením WQXGA (1600 x 2560), obnovovací frekvencí 144 Hz a jasem až 500 nitů vám zajistí plynulý obraz i na přímém slunci. Díky odnímatelným ovladačům a Windows 11 optimalizovaným prostředím s rozhraním Legion Space UI můžete používat Legion GO jako konzoli i plnohodnotný tablet.

Legion GO je vybavený 49,2Wh baterií s technologií Super Rapid Charge, díky čemuž vám umožní dlouhé hodiny hraní. Konzole má také dva porty USB-C pro připojení příslušenství, včetně monitoru přes DisplayPort 1.4. Použijte slevový kód "ALZADNY20" a pořiďte si tuto konzoli za 14 998 Kč.

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Doplňky

Vydejte se na nezapomenutelné dobrodružství v Final Fantasy VII Rebirth, exkluzivně na PS5. Tento dlouho očekávaný titul přináší epické pokračování legendárního příběhu původní Final Fantasy VII, s moderním zpracováním, dechberoucí grafikou a vylepšenou hratelností. Ponořte se do rozsáhlého světa, který vás zaujme jak svým příběhem, tak otevřenými lokacemi, které čekají na prozkoumání. Hra využívá sílu PS5, což zajišťuje plynulý herní zážitek, rychlé načítání a úchvatné vizuální efekty, které vám vezmou dech.

Navíc si tuto hru můžete pořídit za výhodnou cenu 1 300 Kč s kódem "ALZADNY15"! Ušetřete na epickém dobrodružství a užijte si špičkový herní zážitek na své PS5 za skvělou cenu.

Alza Dny jsou zpět: Slevy až 30 % na herní PC, příslušenství a mnoho dalšího!
i Zdroj: Spite.cz

Pokud chcete zvýšit výkon svého počítače, zlepšit multitasking nebo si užít plynulé hraní her, Kingston FURY 16GB KIT DDR4 je skvělou volbou. Tento 16GB KIT (2× 8 GB) poskytuje dostatek kapacity i pro náročné úlohy a hraní her na vysokých nastaveních. Navíc díky frekvenci 3200 MHz a latenci CL16 zajišťuje rychlý přístup k datům, což zlepšuje celkový výkon počítače.

Tato paměť je navíc vybavena stylovým černým pasivním chladičem, který se postará o optimální chlazení i při vysoké zátěži, což prodlužuje životnost modulů. Je kompatibilní s moderními základními deskami podporujícími DDR4. A nyní můžete tuto RAM získat za skvělou cenu 782 Kč se slevovým kódem "ALZADNY10".

Kompletní nabídku Alza Dny najdete zde. Akce trvá do 16. září.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama