Assassin's Creed 4: Black Flag Remake je údajně ve vývoji od září 2023
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Assassin's Creed 4: Black Flag Remake je údajně ve vývoji od září 2023

Assassin's Creed 4: Black Flag Remake je údajně ve vývoji od září 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 1. 2024 16:40

Studio Ubisoft Singapore má podle všeho na starosti údajný Assassin's Creed 4: Black Flag Remake. S informací a důvěryhodným důkazem přišel insider.

Reklama

Vzpomínáte ještě na začátek července 2023, kdy insideři tvrdili, jak Ubisoft s největší pravděpodobností chystá remake oblíbeného Assassin's Creed 4: Black Flag? Dodnes to nikdo oficiálně nepotvrdil, jak se ale zdá, zpráva se zakládala na pravdě. 

Ve vývoji má být 11 projektů ze série Assassin's Creed
i Zdroj: Ubisoft Studio

Ve vývoji má být 11 projektů ze série Assassin's Creed

Kam se podíváte, je a bude série Assassin's Creed. Ubisoft má chystat až 11 projektů, a my pro vás máme jejich pracovní…

3. 7. 2023 10:26

Ubisoft v tuto chvíli chystá něco kolem 10 různých projektů k sérii Assassin's Creed. Ve vývoji jsou jak mobilní, VR, tak klasická plnohodnotná pokračování, viz například “Project Red”, který má vyjít ve druhé polovině letošního roku. Na seznamu je ale i “neoznámený projekt”, na kterém Ubisoft pracuje od září minulého roku. S informací nyní přišel insider říkající si @Jorraptor, který na sociální síti X sdílel screenshot.

Podle serveru Insider Gaming, který jako první v polovině minulého roku přišel s odkazem na remake Black Flag, je právě toto ten zmiňovaný “neoznámený projekt”. A díky právě sdílenému obrázku se dozvídáme, že nový Black Flag je ve vývoji teprve od září minulého roku. O hru by se měl postarat tým Ubisoft Singapore (tvůrci očekávaného Skull & Bones), otázkou je, zdali to je dobrá zpráva, Skull & Bones nevypadá ani po x letech vývoje a neustálých odkladů bůh ví jak dokonale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama