Assassin's Creed Hexe prý bude nejtemnějším dílem série
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Assassin's Creed Hexe prý bude nejtemnějším dílem série

Assassin's Creed Hexe prý bude nejtemnějším dílem série

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 2. 2024 12:45

Zahraniční, velmi důvěryhodný zdroj prozradil nové informace ohledně Assassin's Creed Hexe a potvrdil nedávné spekulace. Hry bychom se měli dočkat za dva roky.

Reklama

Pod francouzským vydavatelem Ubisoft v současné době vzniká více než 10 projektů z řady Assassin's Creed, které zahrnuje nejen tradiční plnohodnotná pokračování, ale také mobilní a VR odbočky. Mezi těmito projekty je i v roce 2022 oznámený díl jménem je Assassin's Creed Hexe.

O tomto titulu jsme zatím z oficiálních zdrojů získali jen minimální informace. Pouze jediný dostupný trailer z roku 2022 nám poskytl letmý pohled do temného lesa, kde se na konci objeví povědomé logo Assassin's Creed. Celá ukázka je doprovázena tajemným, až hororovým zvukovým doprovodem. Experti na historii naznačují, že Assassin's Creed Hexe by mohl zavést hráče do éry čarodějnictví, což nyní potvrdil i důvěryhodný zdroj jménem Tom Henderson.

Assassin's Creed Hexe

V Project Hexe, jak se aktuálně tento díl nazývá, se ujmeme role ženy jménem Elsa. Vše se má odehrávat ve střední Evropě, konkrétně se mluví o 16. století, kdy se příběh odehraje během čarodějnických procesů, které probíhaly ke konci Svaté říše římské. Henderson pak dodává, že půjde o nejtemnější díl celé série, a dokonce prozradil datum vydání, předčasně se mluví o roku 2026

Jak by se vám líbila temná, částmi hororová odbočka této série? My bychom rozhodně byli pro, menší změna by rozhodně neuškodila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama