Assassin's Creed: Mirage by mohlo dostat plnohodnotné pokračování
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed: Mirage Novinka Assassin's Creed: Mirage by mohlo dostat plnohodnotné pokračování

Assassin's Creed: Mirage by mohlo dostat plnohodnotné pokračování

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 4. 2024 07:00

Assassin's Creed, to je dnes nekonečná herní série, která může pokračovat i více, než 10 let. Mezi těmi všemi díly by však mohlo dojít i na plnohodnotné pokračování Mirage.

Reklama

Série Assassin's Creed bude pokračovat spoustu dalších let. Ubisoft má naplánovaných desítky projektů, co se týče ať už velkých nebo menších dílů, či mobilních nebo VR projektů. V letošním roce, nejpozději však začátkem roku 2025, dorazí japonské Assassin's Creed: Red, v roce 2026 pak Assassin's Creed: Hexe.

A jak se nyní dozvídáme, časem, někdy později, by mohlo dorazit pokračování Assassin's Creed: Mirage, ovšem nikoliv jen jako DLC. Režisér hry, Stéphane Boudon, se na Redditu během konání AMA nechal slyšet, že už nyní má spoustu nápadů pro plnohodnotné pokračování Assassin's Creed: Mirage.

Jsme nadšeni přijetím Mirage. Máme nápady, jak bychom mohli příběh Basima rozšířit, nikoliv však skrze DLC. Vyprávění příběhu Basima o dospívání pro nás bylo ohromné, takže jasně, ano, stále máme o Basimovi hodně co říct,

řekl Stéphane Boudon na Redditu. A jak by se vám líbilo pokračování Basimova příběhu? Je dost možné, že se časem znovu podíváme do Bagdádu či okolí. Toť asi prozatím kolem Mirage vše, ovšem pokud vás nejnovější díl stále láká, je možné se zapojit do trialu, kde si můžete hru bezplatně vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama