Vyzkoušejte si zdarma Assassin's Creed: Mirage
i Zdroj: Ubisoft Bordeaux
Assassin's Creed: Mirage Novinka Vyzkoušejte si zdarma Assassin's Creed: Mirage

Vyzkoušejte si zdarma Assassin's Creed: Mirage

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 4. 2024 10:00

Ubisoft právě spustil trial Assassin's Creed: Mirage. Času k zahrání příliš není, nicméně hra je dostupná na všech platformách, a PC verze navíc nabízí českou lokalizaci.

Reklama

Stále váháte nad tím, jestli si pořídit Assassin's Creed: Mirage, poslední pokračování oblíbené série od Ubisoftu? Možná vám v tom pomůže dostupná zkušební verze. Assassin's Creed: Mirage je možné vyzkoušet zdarma až do 30. dubna, ale bohužel jde pouze o standardní "Ubisoft" trial s omezením na dvě hodiny hraní. To ale může někomu být dostatečné k rozhodnutí, zda do hry investovat.

Assassin's Creed: Mirage si mohou vyzkoušet hráči na všech dostupných platformách, tzn. PC, PlayStation a Xbox. Co se týče PC verze, k té lze navíc sehnat fanouškovskou češtinu. Mirage vyšel 5. října 2023 a v recenzích si odnesl “pouhých” 7.6 / 10. Dnes je hra vylepšena o několik funkcí a režimů.

Assassin's Creed: Mirage

Assassin’s Creed Mirage je akční dobrodružná hra, kde hrajete jako Basim, chytrý pouliční zloděj, který hledá odpovědi a spravedlnost. Připojíte se k starobylé organizaci a postupně pochopíte nové kredo, které změní Basimův osud. Hra nabízí silný příběh o dospívání a setkáte se s inspirativními postavami. Assassin’s Creed Mirage vás zavede do husté a živé městské čtvrti, kde obyvatelé reagují na vaše každé kroky. Cestujte do Alamutu, legendárního domova Assassinů, v této dojemné poctě hře, která všechno začala.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama